reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Ela witaj.

Monika dobrze że Tomeczka brzusio już nie boli. Życzę Wam oby ta wysypka szybciutko zeszła.
aneteczka, m@dz1@ dobre to było z tymi tekstami do księży.

Brmanka i Nina27 uśmiałam się. A już ci puszka była super.

Moniqsan, Ela, Owca super kotki macie ja mam psa ale jest tak nieznośny, że chętnie na wieś czy działkę bym go oddała.
Confi super!!! Damianek pobił... sam siebie. Mój Julek też tak śmiesznie robi usteczkami , ale u niego to bardziej jak mlaskanie wygląda.

Wasze maluszki juz siadają - super gratuluje.

A ja do Was piszę a mój synek lezy w łóżeczku i nie śpi. Pochwaliłam go dziś że trzy nocki pieknie spał to on bach mamusi na złoćś. Usnął dziś o 20 o 21 zjadł troszkę z cycka jeszcze i od północy chętny do zabawy. Ala ja dzieki temu mam czas odpisać Wam, bo jak leże koło niego - niespiącego to tylko sie wkurzam że nie mogę usnąć.

Ostatnio korzystam znów ze spacerków dłuższych. Jak tylko pogoda pozwala i przez to potem latam w domu jak z oparzonym ogonem.

Barmanko jak z tym księdzem dowiedziałaś się już to czego potrzebujesz?Aha i jesli mogę wiedzieć oferta którego fotografa przypadła Ci do gustu?

Ankzoc gratuluje nowej funkcji i super,że rozmowy w szkołach się udały.

O Julek ma dośc leżenia samemu w łóżeczku, więc uciekam, może uśnie.
A najlepsze jest to że mój mąż smacznie spi w tym hałasie

reklama
Witajcie.
Wena nadal Was nie opuszcza.Dziwne nie ma przy takiej pogodzie:-(.
Ciężko się dzisiaj zwlec z łóżka no ale starszak na 8 do szkoły.Zimą będzie tragedia:wściekła/y:
Kochane"kociary" piękne macie zwierzątka ale kicia Moniqsan po prostu fantastyczna.Ja mam zwykłego dachowca, który ostatnio zachowuje się jak pies:eek:.
Chorym maluchom dużo zdrówka życzę,mamusią chorych maluchów cierpliwości.
Malgoss,Anteczka-Fifi też usypia przy tych kołysankach,są świetne przypominają mi dzieciństwo:-).
Może dziś będą wieści od Joli.
Wczoraj przyjaciółka mojej siostry dowiedziała się,że jedna z jej 5 letnich bliźniaczek ma białaczkę.Po prostu poryczałam sie jak bóbr. Obiecałam sobie, że już nigdy nie bęę narzekała na swoje dzieci(nawet gdy do Filipa będę musiała wstawać 17 razy-jak wczorajszej nocy) bo choć czasem dają popalic to mam WIELKIE SZCZĘŚCIE, że są zdrowi.

Jolu jak będziesz miała chwile daj znać co z Amelką

Witam was z samego rana wczoraj wieczorem wpadłam was podczytać ale nie miałam juz siły pisać Kamilek wczoraj był bardzo marudny położyłam go na łóżku a on zasnął i musiałam budzić go na kąpanie niestety o 2 w nocy obudził się wyspany :wściekła/y:jestem dziś padnieta ale tak jak mamamatysia zniose wszystko byle był zdrowy
Malgoss odpoczywaj bo kobito padniesz kiedyś;-)

Dzień dobry, Iza przespała dziś całą noc pod nowym kocykiem z biedronki, któraś Mama wspomniała o kombinezonach z biedronki, eee znaczy sie z bawełny i polaru sprzedawane w Biedronce:-D:-D:eek: ja wczoraj taki kupiałam, zielony na rozm.86, bo Iza ma kombinezonik już 74/80, a jeszcze były kompleciki welurkowe spodenki plus bluzka za 19,99zł, to też kupiłam, teraz się suszą... a żeby dziś Was powkurzać, to z Biedronki mam przepis na naleśniki kawowe i mam zamiar je dziś uskutecznić...

joluś Kochanie Nasze, daj znac jak z Twoim skarbkiem!

hejka,wczoraj zapomnialam napisac jolu trzymaj sie bedzie dobrze.duzo zdrowka !!

confi-maly gadula z damianka,poczekaj jak zacznie mowic,to wkoncu mu powiesz cicho byc abo przestan gadac .ja mam taka gadule juz prawie 7lat od samego rana blablabla.

xavko spal dzis 12 godz bez budzenia sie.ale ja zato niewyspana,jak sie siedzie przed komp to niestety.

milego dnia .

cześć dziewczyny:-)
Adrian w nocy spał bardzo dobrze, a le od rana marudzi i jęczy:-:)no: ale u nas dziś pogada super, słonecznie i w miarę ciepło, więc wybieramy się na dłuuuuuuuuugi spacerek;-)
Miłego dnia wszystkim

tsarina - ja wspominałam o Biedronce:-). Fajne te kombinezoniki - prawda:tak::-)?? Tez mi sie podobal zielony!!! ale - poki co nie kupiłam- bo mam juz komplecik ocieplany (kurtka+ spodnie), no i 2 kurtawki. Jak bedzie wieksza potrzeba to dokupie. No...a moja kolezanka z pracy kupiła Jadze różowy śpiworek (tez w Biedronce) - cena 25 zł, i powiem Wam, ze naprawdę fajny:tak::-):-):-)!!!

a Ty nie wkurzaj nas - tylko wrzuć ten przepis do odpowiedniego wątku (nie chce mi sie leciec po niego do Biedronki) - a naleśniki kawowe...hmmm - brzmi bardzo ciekawie!!!:-D

tsarina - ja wspominałam o Biedronce:-). Fajne te kombinezoniki - prawda:tak::-)?? No...a moja kolezanka z pracy kupiła Jadze różowy śpiworek (tez w Biedronce) - cena 25 zł, i powiem Wam, ze naprawdę fajny:tak::-):-):-)!!!

ja ich nigdzie nie widziałam, a przydałby się do wózeczka...

a Ty nie wkurzaj nas - tylko wrzuć ten przepis do odpowiedniego wątku (nie chce mi sie leciec po niego do Biedronki) - a naleśniki kawowe...hmmm - brzmi bardzo ciekawie!!!:-D

a co ja kurde teraz szukam! no własnie tego przepisu... zaraz wklepie:-p

reklama
Witam kochane ja jak zwykle po nieprzespanej nocce :cool:

aneteczka- podejrzewam, że gdyby nie to , że u nas jest oparcie w gondoli regulowane to pewnie bysmy tez juz w spacerowce jezdzili

tsraina- no brawo dla Izy ;-), a dlaczego az na sam dół zjechaliscie z łózeczkiem, nie macie jeszcze takiego pozimu po srodku?? Moze jest zobacz :-)

nina2003- witaj w klubie, ja rano siedze na forum, internet sniadanko, pozniej na spacer 3 godzin, a pozniej latam jak kot z pecherzm sprzatam, gotuje, jak wariatka, dzis sobie odpuszczam i siedze w domu, zreszta glowa mnie cos boli

Do góry