reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
jakie sliczne kotki :-) OWCY JEST NAJLEPSZY JAKBY BRODE MIAL TAK WYSZLO NA ZDJECIU :-)

KASIA ja tez jestem za dentinoc a jak nie to nie wiem czy u was jest CALGEL

CONFI damianek jest nie samowity ciekawe jak to przebije :-)

skoro mowa o pogodzie to my na szczescie zdarzylysmy wyjsc i wrocic a teraz leje jak cholercia.... szlam kolo szpitala i sie zastanawiam jak tam Jola z dziewczynkami...

Ja przed chwila wróciłam z cmentarza.Byłam wyczyscic pomniki moich dziadków, a zmarzłam jak diabli:szok::szok::szok:, najbardziej rece.Gdy wychodzilismy z domu świeciło słonce.Ćale szczescie ze zdazylismy wrócic do domu przed ulewa.Musze sie wam pochwalic, ze mąż tez mi pomagal na cmentarzu-czyscił razem ze mna:szok::tak::blink:, a Filipek spał sobie w wózku.
Teraz siedze i oglądam Rozmowy w toku-niezly temat.

K.M. - fajnie,ze Ci Twój M tak pomaga.. Porządki na grobach, to nie lada praca.. Ja niestety od kilku lat idę na "gotowe". Zresztą w tym roku z racji pojawienia się Małej - nie będziemy jeździć po wszystkich grobach - ograniczamy się do najbliższych - czyli 11 osób (2 cmentarze) + wieczorne światełka pod krzyżem na głównym cmentarzu.

ojjj - ciekawe co z Amelką (ciagle mysle o niej, o Joli, i całym szpitalnym zorganizowaniu) .. na dodatek ta pogoda... macie rację dołujący jest ten dzionek..

Witajcie laski.Ale macie wene.Ledwo przeczytalam.My juz po szczepieniu.Mati wazy 8550 i wrost 73 cm.Ale tak czulam bo my przerabiamy juz ubranka na 80.
Rzeczywiscie maly moze miec uczulenia i w zwiazku z tym mamy odstawic podejrzane rzeczy czyli kaszki mleczno ryzowe i herbatki na dwa tygodnie.Po tym czasie podac znowu i sprawdzic co sie bedzie dzialo.Generalnie pani doktor powiedziala ze nie ma sie czym martwic bo dzieci z tego wyrastaja.Mlody byl dzielny nie plakal ,za to zdemolowal pol gabinetu:-D.wszystko w zasiegu jego lapek bylo zagrozone.A jak pani doktor chciala go zbadac to wlozyl jej noge do kieszeni i nie chcial wyjac :-).A na koniec puszczal baczki i to glosne.Na zczescie mamy fajna pediatre i usmiala sie co niemiara.

Przepraszam ale nie odpisze wszystkim bo jestem padnieta troche.Tak z grubsza to ja od kotow wole zdecydowanie psy.

Jolu trzymam kciuki.

Confi zgadzam sie Damian jest superowy.

Co do zelu to tez slyszalam o dentinoksie.Na pewno nie bobodent bo jest do kitu.

Slonko glowa do gory bedzie lepiej.

reklama
hehehe - kasiu - sluchaj a jak z gryzaczkiem?

wiesz ja Malej daję czasami skórkę z suchego chleba, i Ona tak sobie jeździ nią po tych dziąsełkach... Trzeba tylko pilnować by wyjąć chlebek jak namoknie.

Do góry