reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dziewczyny super te Wasze kociaki, ja tez pochwale sie swoja kocica :-)

Załączniki

• P5310257.jpg
    P5310257.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 27
  • PA180090.jpg
    PA180090.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 29
kurcze cioteczki dziekujemy.
Ja już wróciłam do domciu wprawdzie nie ma dla mnie pracy, ale jest najdzieja, ze od wrzesnia bedzie ;-), wiec nie chce zapeszac narazie
zupka grzybowa się już gotuje , wiec was nadrobie

jeny dziewczyny ale z was kociary:-p, a ja jestem psiara :-D

slonkonline- kurcze nie zazdroszcze ci sytuacji z Julką, kurcze żeby się nie okazało, ze mała cie poprostu wykorzystuje, wiesz takie male dziaiaki sa cwane, to nam sie wydaje ze one zawiele nie rozumieja. Mam nadzieje, ze ułozy ci się jakoś i będziesz miała wiecej czasu dla siebie i dla nas;-)

confi- nie martw sie , zapewne wszytsko sie ułozy, zagladaj do nas czesciej, to nie bedziesz miala czasu zeby rozmyslac ;-)

owca121- moja Maja jak płacze to robi cos takiego żałosnego w stylu mammmaaa, wszyscy sie smieja z bidulki , ze woła mame na ratunek

tikanis- super zdjecie

ela123456- fajna kiecka, super zdjecie

bohaciefka- dziekuje za zyczonka, twoja niunia zagina na brzuchu a moja na plecach, tak na plecach podnosi sie jak do mostku i odpycha nogami, extra to wyglada:-D

ale fajowe kociaki macie...
moja suka miałaby kogo ganiać
2djxs04.gif

a tak serio to Moniqsan twoj kot jest po prostu obłędny...jeśli kiedykolwiek będę miała kota to na pewno będzie to Bengal...
a z innej beczki...pamiętacie filmik na którym Dami "gadał", napisałyście wtedy ze ciężko będzie to pobić...a ja mam coś:-D:-D:-D

nie zwracajcie uwagi na mnie w tle...zaśmiewam się do łez ale niestety nie dałam rady inaczej :zawstydzona/y::-D

oto mój syn...klękajcie narody :-D

[video=youtube;UXpbYwyKci0]http://www.youtube.com/watch?v=UXpbYwyKci0[/video]

reklama
Confi, nie no on na pewno będzie ... no nie wiem kim, ale na pewno Kimś, przez duże Ka :-D

Może komikiem :rofl2:
Coś Ty w ciąży robiła, że takie dziecko uhodowałaś???
Z moją to normalnie byś się zanudziła :tak:

Do góry