reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

hihi dzięki kobity, ja sama oglądam to teraz i beczę ze śmiechu ...

Moniqsan , wiesz ja sama się zastanawiam po kim on to ma, chyba faktycznie ciąży jakaś głupio szczęśliwa chodziłam :-D:-D:-D

reklama
Nina
dziękuję Ci kochana, buziak :tak: Miło mi. Siedzę sama w domu od kilku dni, dziecko non stop marudzi .... chyba potrzebuję tego typu miłych słów :sorry:

Confi
Jak byś się miała na takiego kota decydować, to przemyśl to 10 razy. My właśnie o takim marzyliśmy, ale trzeba się przygotować na bombę temperamentu. Wlezie Ci toto wszędzie - do pralki, lodówki, kibelka - żeby tylko zobaczyć co się tam dzieje. No i polowanie na pączki, drożdżówki i ciastka murowane. Jak przychodzą znajomi każdy musi pilnować oprócz swojego talerzyka również salaterek .... Trochę udręki, ale kot jest naprawdę wyjątkowy. Inny będzie leżał gdzieś na kanapie i tylko się mył, a on jest po prostu .... psem :rofl2:

Ostatnia edycja:
Nosz kurna!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jeszcze 5 minut temu świeciło słońce i nagle lunęło :angry::angry::angry:
Chociaż.
Z drugiej strony dobrze że szykowałam się jak sójka bo na na pewno folii p.deszczowej bym nie wzięła (zresztą nie mam zamiaru jej użyć raczej - nienawidzę moknąć)

moniqsan
wiem jakie to miłe usłyszeć komplement, sama je uwielbiam:-):tak:

ja dzisiaj idę zajrzeć do biedronki bo pisała mi przyjaciółka, że są bodziaki z długim rękawkiem...podobno w fajnych kolorkach:tak::tak:

moniqsan
u Was przynajmniej wcześniej słonko świeciło..a u nas to jest dosłownie jakaś katastrofa cały czas jest tak szaro, że trzeba w dzień świecić światło w domu...normalnie rzygać mi się chce tą pogodą:no:

moniqsan- kąsliwości Ty Kochane... Moja Mała póki co rewelacyjnie mieści się w ciuszki 80!!!:-p:-p:-phehehe... Tylko szkoda, ze większość tych cudnych ciuszków (80, 86) przewidziane było na wiosnę/lato - pisalam Wam o slicznościach jakie dostałam... No więc znowu mi się dostały 2 torby :-):-):-)

co do kota - nooo - jestem jego Fanką!!! piekny i bardzo reprezentatywny!!!

kasia - ja też polecam Dentinox-Gel N (nam pomógł - i mi (bo i ja miałam problemy z zabkami w lipcu), i Malej przy wyzynaniu tez pomaga:tak:

Fajne te Wasze sierściuchy:-):-):-)

My własnie wróciliśmy z Miłoszkiem ze spaceru. Ładnie świeciło słońce, wiec myśle sobie po co sie w domu kisic. Kurcze jak wracaliśmy to juz zimno był, łapy mi zmarzły, dobrze ze małego ciepło ubrałam..

Nina- dzis w Lidlu tez widziałam bodzxiaki z długim rekawem, ja nie kupywałam bo mam zapas, jakies kocyki, reczniki, przytulanki tez były.

Ostatnia edycja:
reklama
Nina - w biedronce tez są świetne kombinezoniki (ostatnio chyba któraś nawet bardzo podobny kupiła na allegro) a cena tez nie jest zła - 49,99 zł. Moja Teściowa ostatnio dała mi cynk - no i rzeczywiście - fajne:tak::-)

Do góry