reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Ale natrzaskałyście, ledwie podczytałam, położyłam Małgośke spać 2h temu i siedzę dalej, najpierw cxzytałam strona po stronie a teraz klepię az mi się zupa rozgotowała:zawstydzona/y: i zimną kawę dopijam.
Małgośka jeździ na brzuszku po całym pokoju, teraz to codziennie trzeba myć podłogę bo wszystko zamiata i łąpki w buzi trzyma (zwłaszcza ukochanego kciuka). Wczoraj załątwiłam wszystko u księdza:-).

reklama
niestety nie. mam pania ktora szyje to dopiero poczatki sadze ze w marcu rusze cala para:-) mysle jeszcze o bucikach, ale to plany teraz na razie ubranka oraz ubrania dla mam. np. taka sama koszula dla mamy jak i dla corci

niestety nie. mam pania ktora szyje to dopiero poczatki sadze ze w marcu rusze cala para:-) mysle jeszcze o bucikach, ale to plany teraz na razie ubranka oraz ubrania dla mam. np. taka sama koszula dla mamy jak i dla corci
Dobry pomysł. Pamiętam, że mama szyła sukienki z tego samego materału dla siebie, dla mnie i siostry, nie takie same ale różniły się krojem ale jak patrzę na zdjęcia to wyglądało słodko:-)

miejmy nadzieje.napewno bede wam pokazywala moje pomysly:-)i oczywiscie bede czekala na opinie:-).ja nie wiedzialam ze to forum tyle czasu zzera, a tu obiad nie ugotowany :sorry2:

bohaciefka
też się spotkałam z zastosowaniem pojemniczków na mocz jako pojemniczków na mocz :rofl2::-D:rofl2::-D

ela
tak, wychodzimy. Zdjęcie jest jeszcze z czasow kiedy myslelismy ze bez smyczy ucieknie. Od prawie dwóch lat chodzi bez (na wszelki wypadek ma szeleczki), w lesie idzie za nami jak piesek, u nas na podwórku wychodzi z nami ale łazi sam i przychodzi od czasu do czasu sprawdzic czy jestesmy i wraca do domu jak zawolamy. W ogole ma bardzo dużo psich cech (ale to charakterystyczne dla tej rasy)
Śliczna sukienusia. Masz talent. Kiedy ja tak moją księżniczkę ubiore .... bo Agakm to już by mogła (jeśli nie byłoby za małę :-p;-))

Załączniki

• IMG_0961.jpg
    IMG_0961.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_1061.jpg
    IMG_1061.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_1602.jpg
    IMG_1602.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 44
  • 32_5:5.jpg
    32_5:5.jpg