reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

ostraszka - gratuluje przespanych nocek.
aga km - ja tez zrobiłąbym wiele dla rozmiaru 36 bez zbytniego wysiłku dodam bo mam lenia niestety. Proszę o ponowne przesłanie diety bo nie dotarła do mnie:-p. Gratuluję ząbka!!!! To founde ale pycha!!!!! I jak tu schudnąć:-p? Narobiłaś mi smaku. Ja też przymierzam się do ciasta miętowego wg przepisu slonka, chcę zrobic na chrzciny Małgosi, które będą 8.11. Moja Małgosia ma odruch wymiotny na gęstą kaszkę i zresztą jakoś kaszka Jej nie podchodzi.

JOLA - jesteśmy z Wami, zmówiłam modlitwę. Czekamy na wieści.

mamstud -
no, Gaby są bardzo ruuuuuuuuuuuuuuuchliwe:-). Moja Gaba zsunęła mi się z pzrewijaka, widziałam jak zjeżdża i z zaskoczenia nie zdążyłam złapać, popłakała chwile i poszła spać. Moja Małgosia zaliczyła zderzenie z podłogą jak zbyt zamaszyście przekręciła się z brzuszka na plecy, trochę popłakał i po bólu. Racja że dzieci szybko zapominają tylko mamy pamiętają na wieki. Poobserwuj Gabę jak nie będzie bardziej marudna ani gorączkować, źrenice równe względem siebie to ok. Rozumiem Twoje zdenerwowanie i plucie sobie w twarz, a to dopiero początek demonstrowania nowych umiejętności naszych pociech więc stalowych nerwów i oczu wokół głowy.

reklama
JOLU WIEM ZE JESTES JUZ W SZPITALU ALE WIEDZ ZE MYSLIMY TU O TOBIE I MALUTKIEJ AMELCE :-) MAM NADZIEJE ZE ALICJA TROSZKE SIE ZMIENILA I NIE DAJE WAM AZ TAK POPALIC. TRZYMAM KCIUKI :tak::-);-)

DUZO ZDROWKA I NOWYCH DOSWIADCZEN NA TYM SWIECIE NASZYM MALYM JUBILATOM :-D

SLONKO ja tez sie zloszcze na Diane jak jej sie wlacza maruda paskuda (czesto tego zaluje, bo co ona jest winna), ale coz jezeli czasem nie zignorujemy ich lamentow to dzieciaczki wejda nam na glowe... moja siostra na pzyklad od malego non stop przesiadywala z synkiem i machala do niego grzechotka teraz nie ma czasu nawet na przyslowiowe siusiu :sorry: i sie dziwi czemu on nie potrafi sam sie zabawic...

CONFI nie jestes sama.... ja tez jetsem zamknieta w swojej dzilnicy. jedyna rozrywka sa zakupy w pobliskim markecie :sad::realmad: moj E jak wychodzi o godzinie 8 rano tak wraca o 8 wieczorem. wolne to nie pamietam kiedy mial... a jak wraca z pracy to nie moze obejsc sie bez sprzeczki.... sama nie wiem o co chodzi... probowalam pomijac jego czasem szczeniackie zahowanie, ale ile mozna... to jest ten plus ze jak wraca to od razu idzie do malej i bawi sie z nia do czasu jak ja polozymy(kapiel u nas jest okolo 9:30) bo jakbym ja o normalnej porze kladla spac to nie wiem czy by wiedziala kto to tata.... :-(ostatnio rozmawialismy na ten temat obiecal poprawe i jeden dzien wolny w tygodniu (WOW) ZOBACZYMY !! moglabym tu pisac i pisac ... ale juz poprostu nie mam sily, nie chce psuc sobie dnia bo mamy sloneczna pogode :-) jak znajdziesz sposob na meza to podrzuc pare pomyslow moze i na mmojego poskutkuja :-)

NO TO NA TYLE BO MI SIE CORCIA OBUDZILA

ps. a nocne marki niech nie kusza procentami !! (moja diana mi sie budzi w nocy a wole jej dac cycusia na spiocha niz sie rozbudzac i grzac mleczko....ale ze mnie len :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:)

Ela, fajny kocurek

A to mój ... nieznośnik :tak:

Załączniki

• 07042008503.jpg
    07042008503.jpg
    50,9 KB · Wyświetleń: 38
  • dzis.jpg
    dzis.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 31
aż mi się ciepło zrobiło jak to przeczytałam ja czasem sie tak odchyle od przewijaka jak musze po coś siegnąć chyba poświece swój kręgosłup i zaczne przewijać na łóżku a ostatnio Kamil sobie nabił guza bo uderzył głowa o moje zeby:crazy: mądra mamusia sie śmiała a Kamilek jak przywalił to myślałam że mu głowe rozciełam masakra ale na szczęście nic się nie stało tylko troszke guzek wyszedł ale już go nie ma

reklama
ela123 - witaj!!! Sama szyjesz?
aneteczka - mi tłuszczyk odłożył się na dupce i biodrach.
monigsan - z zastosowaniem pojemniczków na mocz jako pojemniczków na mocz to tez się spotkałam, moja koleżanka tak robiła zamiast kupować te z aventu bo niestety drogie i pojemnik z pokrywką sprzedawane osobno (głupota!!!!!).
Ale fajny kocurek, boski!!!
ankzoc - powodzenia w znalezieniu pracy w szkole, dobry pomysł:-).
I najlepsze życzenia dla Majeczki z okazji 5-miesięcy.
monika1977 - zdrówka dla Tomusia, aż dziw bierze, że tyle niepokoju z powodu gruszki ale zatrzymanie gazów jest bardzo bolesne, daj znać jak wrócicie do domku.
owca - szybkiego złągodzenia atopii skórnej, też borykałam się z tym problemem u starszej, teraz ma 5 lat i minęło (mam nadzieję, że na zawsze).
slonko - nie denerwuj się podejściem innych matek do ryku swojej córci podczas spaceru, Julcja to dziewuszka z charakterem i dobitnie upomina się a raczej żąda Twojej bezgranicznej uwagi, zachowaj spokój choć to diabelnie trudne:-(.

Do góry