mama_Bartusia
Maj Bartus i Oliwcia
jusmarwoj podobno część kobiet ma tzw. syndrom zapchanego nosa, cały czas ma jakby katar i przewlekły kaszel, ja na nieszczęście mam i jest to męczące w szczególności rano w czasie jedzenia
no wlasnie,wkoncu ktos mi to powiedzial!!!! ja to mam od poczatku kazdej ciazy do samego konca!!! od samego poczatku do konca, z pierwsza ciaza to nawet na sale operacyjna jechalam z kropelkami, to bylo straszne,teraz staram sie walczyc z tym,bo nie jest bezpieczne uzywac kropli di nosa bez przerwy,mozna spalic sluzowke nosa, ale dostalam kataru,chyba po synku,ktorego juz do przedszkola w tym tyg nie puszczam i musialam go uzyc,a po nim sie nomalnie uzalezniam1!!! az sie boje co bedzie!
witam wszystki nowe mamusie! spokojnej ciazy zycze!
ja jeszcze o tych smutkach, dziewczyny, wszystkie na tym watku chcemy miec nowe dziecko,bardzo sie o nie staralysmy(niektore nawet po 2 dostana
ja ciesze sie nawet wtedy jak mam wymioty i mdlosci,bo wiem wtedy ze moje hormony trzymaja ciaze ,i nie pozwola jej umrzec...
wzystkim zycze radosci !!! czerpania z zycia kazdej milej chwili, a juz niedlugo bedzie maj,piekny miesiac a my bedziemy baaaaaardzo szczesliwe!!!