reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

moniqsan- Ty i te Twoje pojemniczki na siuski, hehe - od wczoraj rycze ze śmiechu jak to czytam-sorry... Ale ja jakos nie wpadlam na ich wykorzystanie...

owca - nie ma sprawy. I tak porozsyłałam raz jeszcze do tych mam,którym juz wczesniej wyslalam a miały problem z ich odtworzeniem..

reklama
Dziewczynki bardzo, bardzo, bardzo dziękuję za miłe słowa i pocieszenia! Gaba jest cały dzień radosna i zadowolona, więc domyślam się, ze nic się złego nie stało, uf.. Już obniżyłam materacyk w łóżeczku, powkładałam zaślepki do kontaktów i zamówiłam bramki na schody. Kurcze, nie wiedziałam, że Gaba będzie mobilna tak szybko!

Confi trzymaj się, kochana, ja też od prawie pół roku nie wyszłam bez dzieci dłużej niż na godzinkę... Z M układa mi się dobrze, ale bywają dni, że pioruny lecą. Zrób coś dla siebie, poczytaj, wyjdź z domu, na pewno będzie lepiej...

Barmanko kurcze, coś chyba musiało się stać, że facet tak nagle zmienił zdanie! Rzeczywiście z nim pogadaj, może jeszcze nic straconego! A jeśli nic z tego nie będzie to na pewno znajdziesz lepszą pracę, zobaczysz :-)

Jolu jutro cały dzień będę myśleć o Amelii!! Trzymaj się!

moniqsan gratuluję wprawy w korzystaniu z wózka, fotelika, itd :-)

A u nas dziś świeciło słoneczko, pospacerowałyśmy 2,5h, jedzonko nie było dziś tak dobre jak wczoraj, ale najważniejsze, że choć troszkę dziecię zjadło...

Agakm
Przecież to nie moja pomysła ;-)
Ktoś tu na forum napisał, że jego znajoma tak robi i ja pomysł podłapałam.Jeden niesterylny pojemniczek zakręcany kosztuje 40 groszy. 10 pojemniczków mam za 4 pln, te Aventa kosztują za 10 sztuk 30 pln (bez zakrętek). Zostaje mi na suszone pomidorki :-D:-D:-D :rofl2::rofl2::rofl2:

no dobra Cioteczki - mykam się wykąpać... może później jeszcze do Was zajrze.

Acha - uwaga - moje dziecię śpi...:tak::-):-):-)!!!w ogóle dzisiaj czesto usypiala w trakcie dnia... Może te późne godziny snu i marudzenie dzienne - to wina dzisiejszego ząbka...Hmmm...
Poza tym "uwolnilam" wieczorem funkcje kolyski w łóżeczku - do dnia dzisiejszego kolyska byla na wpół przyblokowana (Jaga ciągle ulewała,wiec szkoda mi jej było narażać na dodatkowe atrakcje). Jagódka ok. 22:00 coś tam jeszcze marudziła, ale zaczelam ją kołysac i ... odpłynęła:-D:-D:-D

Agakm
Przecież to nie moja pomysła ;-)
Ktoś tu na forum napisał, że jego znajoma tak robi i ja pomysł podłapałam.Jeden niesterylny pojemniczek zakręcany kosztuje 40 groszy. 10 pojemniczków mam za 4 pln, te Aventa kosztują za 10 sztuk 30 pln (bez zakrętek). Zostaje mi na suszone pomidorki :-D:-D:-D :rofl2::rofl2::rofl2:

kuźwa - przez te Twoje pomidorki, zaczęłam szukać przepisów..i mam taki fajny domowy i expresowy, ale nie wypróbowany - więc więcej nie piszę:-p tak mi narobilas smaka, ze... odwdzięcze Ci się z nawiązką;-):-D

Moniqsan.....to fajnie ze zamierzasz skorzystac z przepisow cioci joli....:tak:

a z tymi pojemnikam to cos nie rozumiem...no jak..one sa sprzedawane bez nakretek...jakos nie "kumam".......a cena to w tej Polsce to ceny oni z kosmosu biora.....:szok:
Moni....nic Ci jeszcze na priva nie odpisalam ....ale pamietam...i jak sie juz to wszystko jakos unormuje z Amelcia to ci napisze co i jak....:tak::tak:

Ja tez juz bede sie powoli zbierac.....och nie wiem czy choc na chwile oko zmruze...:no:......

jeszcze raz z gory dziekuje za wszystkie pozytywne mysli jutro.....:tak:

Moniqsan ja tez korzystam z tych pojemniczkow, juz mrozilam w nich sciagniete melczko jak jeszcze karmilam, a teraz mam zamiar tez mrozic obiadki dla malego :-)
Jolu spij spokojnie bedzie na pewno wszystko dobrze za kilka dni bedziesz juz tylko wspominac jaki to nerw byl :-)
Ja tez majoweczki zmykam dobrej nocki;-)

siedze i pije gin z cola....zapomniałam wcześniej mleka ściągnąć, więc wszystko pójdzie w zlew :eek: mały poszedł spac bez kąpania, tylko maściami go natarłam...
nadal jestem w szoku, po prostu nie mogę uwierzyć... łatwiej byłoby mi gdyby od początku mówił że się nic nie da zrobić, ale on obiecał pomoc, widziałam grafik pracy, i po ponad 2 tyg od naszej rozmowy dostałam telefon....

dobra już nie smęcę....
dziękuje za miłe słówka...

już wracam do was....
jola, ty głuptasie ty za nami idziesz wszędzie :tak: nawet na koniec świata! kto by nam takie rady dawał odnośnie jedzonka, i takie piękne foteczki bliźniaczek wstawiał, no kto?? :laugh2::-D

aga, ty jędzo :-p:-p ty i ten twój jęzor - ale podobno Agnieszki tak mają :rofl2::rofl2:

ja też chcę na Litwę... albo do UK...:sorry::sorry::sorry:

mamstud, łooo matko, jakbyś się na wojne szykowała normalnie :szok::-D dzięki za słówka :*

moniqsan i te je ...... pomidorki :rofl2: nie no serialnie - jak ty możesz wcinać same pomidorki :eek: brrr az mnie otrzeslo :cool:
wróce do sprawy pojemniczków - można je potem ponownie użyć, czy to tylko jednorazowa imprezka?

jola, będę myśleć jutro o tobie. mnóstwo pozytywnej energi przesyłam :****

lece po drugiego drineczka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry