reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Nina.....Aga.....no bo wiecie ..ja sie nie obraze jak nie od razu mnie na "zamknietym" nie bedzie......z tym moim udzielaniem to tak....oj na poczatku to sie udzielalam duzo....pozniej jakos jak zamkniete sie zrobilo to juz nie mialam sily pisac na dwoch.......no i od jakiegos czasu wrocilam z utesknieniem do Was....bo wiecie co tam na zamknietym jest teraz jakos tak "dead" jakos tak smutno , malo mam pisze....a tutaj...normalnie od tych kilku tygodni to ja znow czuje ze mam "wirtualna rodzine" ...i dacie wiare...same ciotki....:-D:-D:-D

hahaha- no dokładnie - same ciotki:tak::-D:-D:-D no i Tesciowa Joannn, hehehe...
ale to prawda - juz nie raz nasze forum dodało mi "skrzydeł" i nie raz "podnioslam się z ziemi". Dobrze, ze się nawrócilaś do nas... Tam bys się zmarnowala i Twoj talent kulinarny (poza tym nie szalejesz z fotkami i filmikami - auć - moj język:-p;-)) - buziaka masz za to!!!

reklama
Czesc dziewczynki. U nas normalnie super pogoda i na spacerze t chyba z 3h godzinki bylam. Synek w dzien sypia mi tylko ok 1h ale nadrabia w nocy (mamy z D wolne od 20 do 7-8 rano:-))
Jolu a czy przed zajsciem w ciaze pracowalas w UK? Czy jestes teraz na maciezynskim? Jesli tak to napisz bo mam dla ciebie wiadomosc.

aneteczka - ta Twoja koleżanka,to przepraszam-nosi rozmiar 32:angry::angry::angry:???!!! Przecież Ty taka szczuplutka jestes!!! sama pisałaś, ze teraz nosisz 36 (Dziewczyno - co ja bym zrobiła dla 36:confused2::zawstydzona/y::confused2:)...

Pisałam ze przed ciążą nosiam 34-36 ,a teraz tak w 38 wchodze:zawstydzona/y:trochę kilogramów zostało,a wiekszość odłożyła sie na biodrach i dupie:no:

Czesc dziewczynki. U nas normalnie super pogoda i na spacerze t chyba z 3h godzinki bylam. Synek w dzien sypia mi tylko ok 1h ale nadrabia w nocy (mamy z D wolne od 20 do 7-8 rano:-))
Jolu a czy przed zajsciem w ciaze pracowalas w UK? Czy jestes teraz na maciezynskim? Jesli tak to napisz bo mam dla ciebie wiadomosc.

Ostraszka...no pracowalam...wiesz tak jak pisalam my juz w uk 9 lat mieszkamy....ale ja mam maternity allowance.....

Agus.....ale slodki buziaczek....mua...mua.....
No a forum zeczywiscie dodaje mi sil...zwlaszcza ze ja tu sam jak palec....:-(

a moj talent kulinarny.....no lubie gotowac to fakt....no ale nikt moich "dzieciecych" przepisow nie chce wyprobowac...?:eek::eek::eek:
No a ostry jezyczek....oj jak cos mnie wkurza to potrafie byc zlosliwa.....:laugh2::laugh2:

aneteczka.....kurde nawet nie wyobrazalam sobie ze Wy naprawde mnie pamietacie.....oj kochane ciotunie...:-):-)

no lubie gotowac to fakt....no ale nikt moich "dzieciecych" przepisow nie chce wyprobowac...

Co nie chce, co nie chce?
Niech tylko zacznę wreszcie Lili dokarmiać czymś więcej niż cyc, to się ode mnie nie opędzisz :-p
Zresztą jutro zamierzam jechać do eko sklepu i na podstawie Twoich przepisów będę robić zakupy (kupiłam już pojemniczki na siuśki ;-))

Nina - nie zapomnialam:-D... napisałaś później, że jednak go nie podejrzewasz, więc... prędzej Barmanki M tu nas podczytuje, hehe (a dokładnie sprawdza barmanke);-):-p

ojjj barmanko - no i znowu mi sie przypomniało - CHAM... IRLANDZKI CHAM JEDEN!!! Wielka buzia ode mnie dla Ciebie - i nie płacz!!! Lepiej obmyslmy dla niego jakąs straszną strategie - nie wiem... może jakis polski pitbull zrobiłby napad na jego jajca;-):-D:-D:-D achhhh - normalnie faceci doprowadzaja mnie czasami do szału i szalonych mysli...

reklama
Aga widze ze wiekszosc chce Twoja dietke to moze ja tez sie skusze bo jakos marnie idzie mi to odchudzanie wysylam mila na priv i jak bedziesz taka mila to prosze o wyslanie :-D

Do góry