reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
barmanko - tak mi strasznie przykro :-:)-:)-(To niesptawiedliwe :wściekła/y::angry::crazy:- najpierw zapewnia byt i jest do serca przytul, a teraz... brak mi słów :-(- buziak Kochana!!!

Oj....jak milo do Was zajrzec ....u nas bardzo busy dzien mielismy.....
moze i dobrze bo tak to nie mialam zabardzo czasu skupiac sie na jutrzejszym dniu...a teraz chwile przysiadlam i juz mam scisniety zoaldek.....

Przepraszam...ale "przelecialam tak tylko po lebkach":sorry::sorry: co tam naklikalyscie.....no i dziekuje slicznie za mile slowa wsparcia ......:tak:..jestescie nieocenione....
a swoja droga ..wiecie ..kiedys to mi sie smiac chcialao jak ktos mi pisal ze sie mozna "wciagnac"a nawet uzaleznic od pisania na forach ...a teraz to przyznaje racje...oj mozna...mozna..:-D

Aga_k_m ...gratuluje zabalka....

Barmanko...nie wiem czy widzialas moj poranny post, bo wlasnie tam pisalam ze mielismy ciezka noc bo dziewczyny wczoraj usnely przed 18sta a obudzily sie juz okolo 3 ...gotowe na zabawe...:szok::szok::szok:....no tylko ze my z mezem to raczej sie bawic nie chcielismy...:no:.....oj chyba do 5 sie meczylkam z nimi ....jak wzielam ale do lozka to tak mie skopala...a jak sie odwrocilam do niej tylem to mi taki masaz nerek zrobila ze jeszcze czulam to rano....:tak:...no ale jakos przysnely po 5 na chwile jeszcze.....
wiec moja rada....nie kladziemy dzieciaczkow zbyt wczesnie spac....:no:

A z praca...oj tak mi przykro....a jak u Was jest z tax credit.....wiesz u nas ja nie pracuje i to ze mamy za maly dochod dostajemy pieniazki z tax child credit......naprawde niemale...no i mozzemy sobie pozwolic na to ze bede siedziec z dziewczynkami w domku.....
Moniqsan ma racje.....napewno sprawdzi sie to przyslowie....oj otrzyj lzy ...bedzie dobrze...

Owca....oj szkoda ze synus ma jednak to zapalanie......a z ta kupa....to naprawde....bo juz sama nie wiem co mam zrobic....wiesz..moja Ala ma zielone kupki...no ale lekarz powiedzial ze to nie ma nic wspolnego z glutenem....no i wez tu czlowieku badz madry....:crazy:

Mamstud....nam dzis Ala wypadla z lezaczka.....a dodam ze byla przypieta pasami...:szok:...wiec glowa do gory kochana....wiem ze wtedy to nahgorsze uczucie ale zapewne to pierwszy ale nie ostatni raz......niestety....

No i widze ze zamykacie watek....oj szkoda....bo fajnie ostatnio mi sie z Wami klikalo.....przyzwyczailam sie....:-:)-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
barmanka- oj............nie placz już......bidulo ty nasza. swoją drogą to ładnie nakręcił, najpierw Ci obiecywał, a teraz.............:no:

Małgoss- strasznie z tym budzeniem Szymusia..........jej..... jak ty to wytrzymujesz......ja jak wstanę do małego(a to bardzo zadko) 2 razy to na niego narzekam

Dzięki dziewczyny za odpowiedz w sprawie blizny:-D

Ja teraz siedze, M na kanapie śpi, normalnie bym go obudziła, żeby sie nie męczył w pozycji półsiedzącej, ale zla na niego jestem..................to niech kima;-)

a najzabawniejsz jest to że ja już widziałam grafik swoich nowych godz jakbym wróciła od stycznia.....
dacie wiare????????????

nie wiem co się stało że zmenił decyzje.......
jutro pójde do niego......

zwolnić mnie nie ma prawa, i dlatego zaproponował mi 2 dni w tyg, co dla mnie to o n sobie moze je w dupe wsadzic!! bo wiecej kasy mialabymz bezrobotnego., tylko ze nie o to chodzi.

jolu ja ci pisalam kiedys ze u was w uk macie o wiele lepsze warunki finansowe, czy opieke szpitalna i takie tam... tutaj kaski nie mza zbyt dobrej na dzieci, malo tego - od przyszlego roku jest zabrany jeden z dodatkow na dzieci - poprzez slynne slowo recesja :eek:
sorki za literowki ale jestem zdenerwowana

Joleńka - ja to nie mogę wyjść z podziwu dla Ciebie - naprawdę. Spróbuj przynajmniej z nami troszkę się "odstresować" (o ile to możliwe).

ewa - kurcze - to na Litwie też jest lepsze prawo (kierowane do matki)

reklama
Barmanko bardzo mi przykro, to niesprawiedliwe jak mozna wlasnie cos takiego zrobic i to mamusi z dzieckiem, to okropne. Az mi sie udzielila Twoja zlosc i smutek bo przypomnialam sobie jak mnie zwolniono jak dowiedzial sie szef ze jestem w ciazy :wściekła/y: niby nie mozna ale zawsze znajdzie sie sposob :-(

Jolu wlasnie ciezko jest stwierdzic kto ma racje z lekarzy tam u Was innaczej podchodzi sie do pewnych spraw a w Polsce inaczej. Ja chyba jednak jak zauwaze ze kupka zielona po glutene to odsawie bo nietolerancja prowadzi do celiaki a moja siostra cierpi na ta przypadlosc i nic fajnego ta choroba ...... :-(

Do góry