reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

kurcze..AgA chyba miała jakoś tak dzisiaj jechać z Mężem na tą jego operacje... Aguś - jesteśmy z Toba jakby co!!!

reklama
Adnieszko bizuteria to moze faktycznie dobry pomysl a tak na marginesie widze ze wy tu tworzycie fajna rodzinke wszyscy... ale Wam zazdroszcze u nas na 7 i 8 latkach nic sie niedzieje a czasem fajnie z kims tak pogadac.

Adnieszko bizuteria to moze faktycznie dobry pomysl a tak na marginesie widze ze wy tu tworzycie fajna rodzinke wszyscy... ale Wam zazdroszcze u nas na 7 i 8 latkach nic sie niedzieje a czasem fajnie z kims tak pogadac.

no moja Mała ma tą bizuterię sygnowaną literką J i kamyczkami - jest cudna!!!
a za komplement Naszej "Rodzinki" - dziekujemy!!! :tak::-):-):-)

Agnieszko to nie komplement tylko prawda.:-) pozwolilam sobie poczytac troszke waszych postow i szczerze zazdroszcze wam tych maluszkow. moj maciek jest juz duzy etap pyskowania, kombinowanie, ehhh a tu takie aniolki. p.s agnieszko gratuluje zabka malutkiej.

a ja właśnie wróciłam od koleżanki (byłam na pogaduszkach w firmie) i wyobraźcie sobie że Kasiątko zostało z tatusiem...co prawda nie było mnie może niecałe dwie godzinki ale to już dobry poczatek..ponieważ to był ich pierwszy raz:-):-)
wiecie co może on faktycznie nas podczytuje (w dodatku jest informatykiem):eek::eek:

ela
moja Kasieńka też dostała od chrzestnych biżuterię i pieniążki i myślę że to jest najlepsze rozwiązanie

No właśnie co z AgA, miałam ją nawet na liste zamkniętą dopisać, ale puki co poczekam może sama sie odezwie.
Kurcze, jak dziś jest operacja jej męża to trzymam kciuki, choć pewnie już po....

Ela- ja dostałam od dziadków(ale mi się najbardziej podobało) anioła stróża, mały drewniany kwadracik, a w środku srebrny aniołek, oczywiśnie najpierw poswięcili.Mały ma go przywieszonego nad łóżeczkiem i go chroni:-)I jest to pamiątka na całe życie. Z tyłu ma napisane z jakiej okazji go dostał i jest piękny wierszyk.

Nina- brawo dla męża!!!nawrócony:-p

zapraszam:-), wprawdzie jestesmy tegorocznymi majowymi (a w sumie to kwietniowo-majowo-czerwcowymi) mamami, ale każda rada od doswiadczonej mamy jest dla nas na wagę złota:tak::-D!!! takze witaj ela123456!!!

reklama
Do góry