reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Confi kochanie przesyłam Ci dużego buziaka i mnóstwo pozytywnej energii!!! Głowa do góry i nie przejmuj się tym felernym rocznikiem!!!

O!!! i ja się pod tym też podpisuję!!! i też przesyłam moc optymistycznych buziaków :**************************************************:-):-):-)

reklama
Mamy ząbka, mamy ząbka!!! Póki co jeden się przebił - drugi jeszcze walczy z dziąsłem...ale to pewnie kwestia czasu... i Będą sobie dwa, hehe...

Kurcze...szybko - no nie?? W sobotę poczuliśmy igiełki - a dziś 2 mm nad dziasełkiem jak się patrzy - ależ jestem dumna z mojej Córeczki:-D:-D:-D!!!

A na obiadek dzisiaj mam zaplanowane naleśniki - nie robiłam ich odkąd zaczęłam (nieświadomie) rodzić, hehe ;-):-D:-D:-D

hej
mam pytanko......
Maz zrobił kaszke na krowim mleku i mala zjdla moze pol lyzeczki zanim sie zorientowalismy ze cos nie tak.
czy to moze byc szkodliwe?
wiem ze krowie mleko jest niewskazane.:szok:
czekamy co sie bedzie dziac ale jak narazie kupka byla normalna.

Monika ojej ja pamietam jak Nikusia pisala o problemach jeszcze wciazy, chodzilo chyba o brak nerki ? Pozdrow ją ode mnie jak bedziecie pisaly mam nadzieje ze u niej bedzie wszystko ok.

Bohaciefka opieke biore jutro i w piatek :tak:Z Guciem bez zmian a dotego maz chory, cale szczescie ja jak zwykle zdrowa :tak: nie pamietam kiedy bylam chocby przeziebiona :tak:

Confi Kochana wszystko ok, po porstu sie nie zrozumialysmy :***

Aga GRATULACJE uzębiebia :tak: u nas ciagle ida :tak:

Pozniej nadrobie reszte bo chlopaki spia to ruszam na zakupy. Mam taka ochote na cos slodkiego ze chyba calą czekolade sama zjem a co ? :-p

hej
mam pytanko......
Maz zrobił kaszke na krowim mleku i mala zjdla moze pol lyzeczki zanim sie zorientowalismy ze cos nie tak.
czy to moze byc szkodliwe?
wiem ze krowie mleko jest niewskazane.:szok:
czekamy co sie bedzie dziac ale jak narazie kupka byla normalna.

Krystyna nie za bardzo wiem jak to jest z mlekiem krowim u tak malego dziecka ale wydaje mi sie ze jak zjadla tylko lyzeczke to chyba nic nie powinno sie dziac.Mojemu Malemu jak cos szkodzi to najdalej po godzinie widac to po buzi albo po kilku godzinach boli go brzuszek.Takze obserwuj mala i jak by cos to zawsze mozesz pojsc do lekarza.Ale zycze wam zeby nic nie bylo.

krystyna - myśle, że jak podaliście tylko łyżeczkę to nic złego nie powienno sie stać, pamiętam jak jakaś dziewczyna pisała że ona podaje córce budyń i nic małej nie jest:szok:
Mleko krowiego nie można stosowac ponieważ ma niewłaściwą ilośc białka, związku z tym może powodować alergię, i ma za mało laktozy. Jednak nie masz powodu do paniki, tylko nalezy uważać zeby dziecko przynajmniej do 1 roku nie jadło mleka krowiego, niektórzy nawet mówią o 3 latach.

reklama
krystyna
mnie też sie wydaje że łyżeczka nie zaszkodzi

aga
no kochane gratulacje !!!!:-) :-) no to teraz biedne Twoje sutki hihi:-)hi:-D:laugh2:

Do góry