reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

moniqsan-Adrian też w dzień nie chce spać i marudzi jak go zostawie samego.

mąż już jest z pracy, mały cały w skowronkach, normalnie chyba zacznę zazdrościć, że synuś tak tatusia uwielbia;-) a zresztą bardzo dobrze, że mogę małego zostawić i zająć się sprzątaniem, gotowaniem, praniem itd itp, bo jak jesteśmy sami, to na chwile nie mogę go zostawić:angry: no a teraz to raczej na forum będę, bo to jest o niebo bardziej interesujące niż sprzątanie:-)

reklama
ewka82-witaj ,ja tez rocznik 82 fajny co nie?najlepszy;-):-)
aneteczka-dzieki
aga km-wiesz co ja sie pierwszym dzieckiem nie nacieszylam bo za szybko urosl,wkoncu sie zdecydowalam na nastepne ,po 4 latach mialam urodzic corke (bardzo chcialam )ale niestety wszystko sie skonczylo w 35 tyg,teraz to moge ino na cmentarzu ja odwiedzac:-( przepraszam ze tak zasmucam, po przerwie prawie 3 letniej jest xavko,i jestem bardzo szczesliwa ze mam takich cudownych synow,nieraz mi sie wydaje ze bozia mnie wynagrodzila za te wszystkie cierpienia co przeszlam .xavko jest taki kochaniutki jak sie budzi zaraz sie smieje gada,wsumie spokojny sam sie soba zajmie.:-)
przed chwilka go nakarmilam usnpol na 5 min i juz wola co to dzis za dzien chyba swietuje swoje pol roczku.

martalis - Boszzee ja mam dzisiaj jakiś opóźniony zapłon - przepraszam. Wszystkiego najlepszego dla Xaverka i calej reszty Rodzinki!!! Oby dalej Ci sie tak wzorowo chował, oby był zdrowiuśki i ....aby za szybko nie wydoroślał:tak::-D:-D:-D

Jeżeli chodzi o Twojego Aniołeczka... - na Wszystkich Świetych wzniosę światełko m.in. w jej imieniu (tu na Majówkach jest kilka Aniołków (o kilka za dużo) - dlatego w tym dniu będę całym sercem z LILIann, Akunią, z Tobą, mamstud, marzenką, moją koleżanką z roku ...(Mamy Aniołków, które znam)

Ewka moj Wiktorek tez jest nieznosny, bylo wszystko fajnie ( no prawie idealem to on nigdy nie byl ;-)) dopoki nie zaczelam go chwalic dzis daje mi tak popalic ze szkoda slow :-(

Aga Popieram w 100% i mam nadzieje ze kiedys mnie przyjmiecie :-) na zamkniete forum

Jolu bedzie dobrze !!!

moniqsan czasem cos daja i w Polsce jak Wiktorek skonczyl 4 miesiace dostalismy paczke ze szpitala nie byla tak fajna jak Joli ale zawsze cos :-D

martalis ja tez juz przestaje sie chwalic :tak: moze w tedy maly zacznie znowu ladnie spac. Wszystkiego najlepszego dla smyka..... :-) piekny wiek :-D.....

aneteczka sliczny kombinezon :-)

A teraz tak szybko co u nas. Wiedzialam ze bedzie to straszny dzien, ale nie zdawalam sobie sprawy ze tak bardzo. Jestem przemarznieta dzo szpiku bo lazilam z 3 godziny po dworzu aby moja maruda pospala troszke bo jakos mu dzis nie szlo w ciagu dnia. Wsciekal sie jakby go "osy pogryzly". Bedac na spacerku odwiedzilam tesiowa ( ona anty do komputerow wiec raczej nie ma pojecia co to forum i ze ja moge tu pisac ) jak przystalo na dobra synowa. A ona stwierdzila dzis ze ja krzycze na dziecko :szok::szok::szok::szok: jak ona mogla a wywnioskowala to ze jak przywitala sie z wnukiem to maly przypatrywal sie i zadnej reakcji nie bylo z jedgo strony. Wiec tlumacze ze zmeczony bo nocka nieprzespana a i w dzien nie pospal, ze dawno nie widzial babci i musi sie oswoic, i jak tu sie nie denerwowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Wrocilismy do domu maly zjadl i dalej w ryk. Normalnie zaraz mnie cos trafi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Spal 3 godziny na dworzu a przed 5 min zasnal znowu, jak sie teraz wyspi to pewnie nie bedzie spal juz wnocy :-( A jednak sie obudzil grrrr :wściekła/y:

owca - a moze Wiktorek jest zauroczony ??:-D:-D:-D
Nie przejmuj sie - Jaga tez dzisiaj przechodzi samą siebie - marudnik jeden (tylko rączki są fajne, no i bajki czasem - ale na rączkach to takie cwanieckie miny robi, że hej !! - nawet na mnie patrzy spod rzęs)... Dopiero przed 17:00 usneła na dlużej (byl moment ze usypiała na siedząco). Zaraz jednak będę musiałają wybudzić - bo jedziemy do Teściów (co by wymęczyć dziecko emocjonalnie, zeby w końcu poszła spać przed 00:00 - bo ja już nie wyrabiam z jej rytmem dnia).

aga km-nie masz zaco przepraszac ja nie pisze extra ze ma pol roczku zeby zyczonka dostal
a co do swiatelek ,to ja zawsze dla wszystkich dzieciaczkow zapalam ,mamy takie spacjalne miejsce.wiesz co niewiedzialam ze az tyle mamusiow jest.takich co ja.koniec o zasmucaniu.
dzieki za swiatelko bedzie miala jasniej

musze juz isczagonic do mycia starszego ,jak jestem sama to on juz po 19 w lozku .pozniej musze jakies fotki wrzucic.

Hehhe Aga kurcze nie bardzo wierze w to zauroczenie i tym bardziej nie usmiecha mi sie go gatkami po buzce smyrac ;-) o fuj na sama mysl niedobrze mi sie robi :eek:

reklama
hej wariatki, ale się rozpisałyście ;-)

agakm- jagódka jest boska, zresztą mamusia też wygląda uroczo :-)

ewka82- witaj ;-), widze że jesteś mój rocznik :-)

nina27- ja uwielbiam brzydulkę, a wiolki teksty sa super :-D

jola466- bedzie dobrze kochana, zapewne, wierze ci ze jest ci ciezko i sie martwisz i nic tu nie pomoga slowa"nie martw sie", ale my wszytskie jestesmy myslami z toba kochana

mamstud- kochana nie martw sie jesli tak owy powstanie to zapewne bedziesz do naszego grona nalezała :-), nie smutaj sie

martalis- ja nie kupuje chodzika, bo ortopeda mi powiedzial, ze nie mamy stosowac. Buziaczki dla synusia

aneteczka- fajny kombinezonik

no i musze konczyc, zajac sie mala i ogladac brzydulkę :-) pozniej nadrobie reszte

Do góry