reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
dzieki za zyczonka ciocie BB w imieniu xavusia.:-)

ja mam cisze oba juz spia.

wiecie co ja nie mam takiego problemu ,ze mnie ktos znajomy abo rodzina czyta ,bo nikt niewie ze ja tu pisze.;-)

Krystyna-ja już nie podawałam jak ostygło, bo mały zimnego nie tknął. U mnie max 30 min po podgrzaniu, bo przeciez to mleko nie mozna zagotować, mozna max do temp. 50st.

Krystyna- ja zawsze zeby nie marnować tego cennego mleczka wyciągałam małe porcie, jak bylo trzeba to dogrzewałam po prostu. Ja miałam mleka mało więc każde 20ml się liczyło:-)

Wiecie co dziewczyny tak sie zastanawiam nad tym zamknieciem forum bo m@dzi@ ma troche racji, nowe mamy nie beda mialy latwo zeby dolaczyc a nie wiadomo jak dlugo w takim skladzie bedziemy:eek: ja to myslalam zeby zamknać zdjecia, tesciów :-pi cos o smutach lub to najlepiej jakos polaczyc, takie 3w1:rofl2: a to o czym piszemy na codzien, co u nas slychac itd... zostawic jak jest, no sama nie wiem...

cześć gaduły ja tylko na chwilkę odpisać Malince
malinko jak już tłumaczyłam m@dz1 wątek chciałybyśmy zamknąć z powodów już niejednokrotnie wymienionych. Mamy stalą ekipę i w tym gronie chciałybyśmy na razie zostać. Wątek ogólny będzie po to by nowe majówki mogły dołączać jak będą chciały. Z czasem jesli z którąś się zaprzyjaźnimy zostanie ona włączona go grupy. Tak jest na wielu forach i nie jest to żadna obraza dla nowych tylko chęć ochrony prywatności dla nas. Chyba nie zaprzeczysz ze wolałabyś by zdjęć Twojego dziecka nie oglądał nikt poza tymi którym chcesz zdjęcia pokazać a i czasem także poruszamy tematy osobiste, wyżalamy się a do tej treści wgląd ma każdy nawet bez logowania. Ja osobiście nie chcę pisać na ogólnodostępnym blogu który może każdy czytać. Chcę czuć się swobodnie w grupie dziewczyn która już się zżyła. Mam nadzieje ze już nie będzie trzeba tego tłumaczyć po raz trzeci

dołaczę jeszcze
słodkie całusy dla Xavcia, ho, ho pół roczku to nie byle co :-)

Malinko ja tylko tak napisałam , to nie było jakoś skierowane przeciw Tobie ...broń boziu ;-)
chodziło mi o to czy sens tego jest wystarczająco klarowny a z tym tłumaczeniem to napisałam tak bo być może znajdzie się jeszcze niejedna osoba wątpiąca w powodzenie pomysłu :tak:
Żadnych osobistych przytyków nie robię kochana

reklama
ewka, hihi już zawczasu szykuj sobie jakieś wymówki co powiesz mężowi jak się zapyta dlaczego tak dużo czasu przed kompem jesteś :-D

krystyna, mleczko raz podgrzane nie wolno wkładać z powrotem do lodówki

a właśnie jak już o to się pytamy to i ja się o coś zapytam co dawno mi po głowie chodzi:confused2: jak zrobię mleko z proszku to ile czasu może ono stać w podgrzewaczu zanim podam młodemu? i drugie pytanko - jak już wyjmę z podgrzewacza mleko (modyfikowane) to ile może stać na zewnątrz zanim je podam?

malinka, no właśnie ja mam nadzieję że to forum zamknięte będzie tak wyglądać :tak::tak::tak: że zostanie to główne co teraz jest, a stworzy się jakieś nowe które będzie zamknięte i tamto (to nowe) będzie na nasze pogaduchy od serca:tak:

dziewczynki ja jutro będę dosyć późno - mamy wizytę w ambasadzie, potem też kilka spraw do załatwienia na mieście, tak więc możemy wrócić późnawo....

Do góry