reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
moniqsan- widze ze Lili jest taką samą petardą do spania jak mój Miłoszek:-)
Ja próbuje go uspać,ale jakoś z mizernym skutkiem, przynjamniej zeby na 15 min usnął to poszłabym po te cholerne zakupy do samochodu.

moniqsan
to tak jak moja 15-
20 minut snu:-), chociaż ostatnie dni jakiś śpioszek się z niej zrobił i śpi i dłużej i częściej:confused:

MAMAMATYSIA -wieszc co ja juz tak mysle pare dni nad tym chodzikiem ,ale raczej sie nie zdecyduje.szkoda dzidzi.

MONIQSAN-xaver dzis mi tez tak spi po pare minutek ,ale noc zato cala.:-)

wecie co jak widac xaver ma dzis pol roku jak to szybko przelecialo jak z bicza strzelil:-(jabym chciala zeby byl spowrotem maluski jak po urodzeniu.

wecie co jak widac xaver ma dzis pol roku jak to szybko przelecialo jak z bicza strzelil:-(jabym chciala zeby byl spowrotem maluski jak po urodzeniu.

martalis -mam identyczne odczucia. Jaga zdecydowanie za szybko rosnie - nie nacieszylam sie wystarczajaco jak była tyci-tyci:happy: w ogole - jeszcze raz bym mogla pojsc na macierzynski :tak:- nawet poród mogłabym raz jeszcze przezyc (chyba...):-D:-D:-D

aneteczka martalis, Nina
Ale ona całymi dniami w ogóle nie sypia :growl:
Umie poleżeć sama na dywanie, zająć sie zabawkami, zagapić się w tv, no ale mogłaby też czasami pospać. No i marudnik od 18 zawsze włączany :sorry:

Brałam prysznic a Młoda leżała z policzkiem w dywanie i biadoliła :huh:

Ja porodu nie chciałabym przeżyć jeszcze raz, za to na macierzyński mogłabym iść:-):-):-)nawet jeszcze z 10 razy:rofl2:

100 lat dla Xaviera!!!!

Pochwale sie jaki dokupiłam Miłoszkowi kombinezon na allegro, jeden już kupiłam a ten bardzo mi sie spodobał i niedrogi (bo używany ale ciiiiiiiiiiiiiiii)
779375586

reklama
Dobra przeczytałam Was kobietki.

Z tego co pamiętam:
Jolu napewno wszystkie bedziemy w czwartek myśleć o Tobie i trzymać kciuku za powodzenie operacji i dlatego wszystko pójdzie ok.

Co do brzyduli też oglądam i wciągnełam męża. Na poczatku mąż do mnie: co ty oglądasz? A teraz krzyczy: no idziesz bo brzydula leci!

I witaj ewa82

A reszte tematów zapomniałam. Buuuu. Skleroza.

Do góry