reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

martalis- każde dzieciatko majowe zasluguje na życzenia od Cioci Agi!!! A Xaverek troszkę mi przypomina moją Jagódkę - wiesz? A pół roczku to nie byle jaka data - raz jeszcze Wszystkiego Najlepszego dla Xaverka !!!:-):-):-)

reklama
hej wariatki, ale się rozpisałyście ;-)

agakm- jagódka jest boska, zresztą mamusia też wygląda uroczo :-)

ewka82- witaj ;-), widze że jesteś mój rocznik :-)

za komplementy dziękuję!!!

a co do rocznika - to NASZ rocznik !!! Fajnie, bo za duzo o roczniku '77 juz tu było (także dzięki mojej osobie...:confused2:;-):-D)

nadrabiaj, nadrabiaj Kochana moderatorko - bo padło parę sugestii w sprawie zamknietego ;-):-)

Och.....wy niedobre.....pare godzinek mnie nie bylo a Wy tyle naklikalyscie......zaraz nadrobie......
Dziewczyny juz spia....och mam nadzieje ze nie wstana jutro o 6 rano.....

A ja wrocilam z zakupkow....no i co ....kozaczkow sobie nie kupilam ale wrocilam ....z torebka.....a jak jestem z siebie zadowolona....torebka kosztowala 55 funto a ze u nas czas przecen to zaplacilam 16.99f.....:-):-):-):-)....ach jak ja uwielbiam zakupy w uk.........:-)

Lece ogarnac kuchnie bo wyglada jak po przejsciu bomby atomowej....i niedlugo wroce....:tak:

Martalis-Całuski dla Xavcia:-):-D:-).Przepraszam, ze dopiero teraz ale ja dziś jestem zakręcona bo "maruder" pobił samego siebie w zamęczaniu matki:wściekła/y::angry::wściekła/y:.Dobrze,że przyjechał M i przejął. kontrolę.

joann Witamy Teściową :tak: ankzoc rozbawilas mnie tym pytaniem o dostęp do zamknietego dla tej Pani he he he :-D

Nina Ty mnie tez rozbawilas tym pobieraniem siusków ;-) ale dobrze ze w koncu sie udalo

ankzoc dziekuje za Zyczenia zdrowka dla Gucia.Katarek ma straszny :-( nie moze oddychac, cala wydzielina siedzi gleboko i fridą nie wszystko wyciagne. Oklepuje go po pleckach ale nie wiele to pomaga. Pediatra kazala obserwowac i podawac witaminki i syrop i czekam na efekty...
Jakis czas temu pytalas jak podoba mi sie Olsztyn wiec sama nie wiem bo nie zdazylam zwiedzic, moja przyjaciolka ktora jest w ciazy uczy sie ze mna i nie pozwala mi wychodzic wieczorami :-D bo skoro ona bawic sie nie moze to ja tez ;-);-) spimy w bursie i placimy 25zl za noc a mamy pokój z łazienka wiec wypasik za niska cene :tak:

bohaciefka super pomysl z ta kronika :tak:

barmanko wlasnie tez o tym myslalam zeby watek o tesciowych zamknac bo ja juz od dluzszego czasu boje sie tam pisac :eek:

aga km no kochana juz wiem dlaczego Jaga taki pulpecik jest: wszystko mamie zabiera. Jezu i Ty mowisz ze jestes na diecie ??? Dziewczyno ZNIKNIESZ !!!!

Ewka WITAJ :tak:

zaraz nadrobie dalej, musze troche odpoczac ;-)

Jolu Bardzo mocno trzymam kciuki !!! Jestes bardzo silna i napweno sobie poradzisz ! Serduchem jestem z wami !!!!

Martalis jako rehabilitanka odradzam chodzika, nie tylko z uwagi na kregosłup ale i bioderka oraz stopy:no::no::no: WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI MIESIECY

Owca teorie tesciowych sa najlepsze :-D

joluś, wszystko będzie dobrze zobaczysz!!!!
a powiedz mi - wynik operacji i to czy wszystko zakończyło sie pomyślnie będzie od razu, czy musicie czekać kilka dni?
mocno, mocno trzymam kciukasy za was :****
i widzę że moniqsan wszystko ładnie ci opisała tak więc nic nie trzeba dodawać :tak:
ojj ale fajne gratisy dostałaś :tak: u nas to lipa z tym jest :sorry:

cisowianka, nie każda z nas ma czas by pisać co dziennie :tak: mi jest o tyle łatwiej że do południa mąż jest w domu, więc mogę zająć się komputerkiem. wieczór odpada, bo młody sam długo się nie pobawi. dopiero wieczorem jak już śpi to nadrabiam wątki :happy:

mamstud, ty głuptasie :-p:-p:rofl2:

martalis, ja chodzika na pewno kupowac nie będe :no: i jednej naszej znajomej oznajmiłam że jak go kupi (bo chciała kupic na prezent dla synka) to ją razem z tym chodzikiem...no wiecie - ten teges :wściekła/y::wściekła/y: ja chcę kupić taki pchacz, pisałam o nim na wątku z zaabawami :tak:

o tak, aga, zgadzam się z tobą, też bym chciała wrócić się do czasów gdy Marcelitka przywoziliśy ze szpitala :rolleyes2: och to było coś pieknego... do czasu porodu też się mogę wrócić, tylko że już nie chce przeżywać tego co moje ciało przechodziło po porodzie:no::hmm::hmm: to chce wymazać... zapomnieć....

aneteczka, śliczny kombinezon. zielony rządzi :happy::happy:

uuuu ewka, widzę że z ciebie forumomanianka rośnie :-D:rofl2::rofl2:

martalis, caluski dla syneczka z okazji urodzinek :***

owca, teściowa bosssska :laugh2: ech dzieci czasem mają takie dni marudnika, same pewnie nie wiedzą czego chcą :sorry:

aga, olśniło mnie!!! dawaj choć zamieniamy się dzieciakami :-D:-D toż to przecież jest mój system dnia - to że ona chodzi spać koło północy, ja też tak chodzę, to że ona śpo do 9 - ja też tak lubię :tak: bo z tym moim urwisem to jeszcze ciemno za oknami a on już się budzi i mnie woła. a usypia grzecznie, najpóźniej 20 i jest w łóżeczku:tak:

malinka, co do zamknięcia forum o teściowych, myślę że właśnie wiele z nas nie pisze z obawy przed ewentualną wpadką ;-)ja chyba takich obawów nie mam, moja mama nawet komputera nie ma, teściowa też - no ale zawsze ktoś "życzliwy inaczej" może donieść :cool:

a już się cieszę na samą myśl o zakmnięciu tego wątku :-D:-D bo dla przypomnienia w grudniu lecimy na 3tyg do Pl więc pewnie po powrocie cały wątek będzie mój:rofl2::rofl2:

hej
mam pilne pytanie
czy jak mialam mleko odciagniete w lodowce potem podgrzalam a mala nie wypila calego czy mozna spowrotem do lodowki wlozyc i potem znowu pogrzac i podac dziecku?
dzieki za pomoc!!!!!!!!

reklama
mąż kąpie małego, więc mam chwile

wszystkiego najlepszego dla Xavera, niech rośnie duży, zdrowy i wesoły, no i niech nie męczy mamusi, nie marudzi, dobrze śpi i pięknie je

oj Barmanko chyba masz rację, wciągnie mnie to forum

no i oczywiście rocznik 82 jest the best!

Do góry