reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Właśnie sobie wyobraziłam, że nie przyjmiecie mnie na wątek zamknięty i aż mi się płakać zachciało... Co ja bym bez Was zrobiła??!! :-(
jebłam na glebę
2rnv3n7.gif
2rnv3n7.gif
2rnv3n7.gif

A ja miałam dziś załatwić kupę spraw - pojechać na uczelnię, do pediatry po skierowanie, do apteki po witaminę D i pojemniki sikowe na zupki, do eko sklepu po jakiegoś ziemniaka i marchwię, no i ugotować zeń coś, puścić Lilijki pranie bo już nie ma w czym spać i wygrzebałam z szafy nawet niużywane półśpiochy których nie lubię ....
a nawet nie umyłam głowy :angry: i wyglądam jak upiór :ninja2:

Ciekawe co słychać u m&m's??? Nic nie pisze ... Chyba spotkać się też nie ma czasu :-:)-:)-( Odezwij się do nas kochana, tęskni nam się :frown: no i ciekawe czy już pokonała choróbsko :confused:

OWCA ja tez za duzo sie nie chwalilam ze maly mi spi cala noc,zeby mu sie nie odmienilo

CONFI ale macie spanko,tak dlugo.
JOLU-trzymaj sie!
ja tez bardzo duzo dostaje probek,kuponow

ja tak tez sie codziennie nie udzielam na bb ,ale powod jest taki brak czasu,2 dzieci jedne szkolneto trzeba conieco pomoc,ale moze mnie przyjmiecie.na zamkniety.
kronika tez mam wpisuje co nowego umie fotki,tak samo starszakowi robilam.

mam pytanko czy kupujecie czodzik? chrzestna chciala xavusiowi kupic pod choinke ,ale niewiem bo niby nie sa dobre ze na kregoslup szkodza.

mam pytanko czy kupujecie czodzik? chrzestna chciala xavusiowi kupic pod choinke ,ale niewiem bo niby nie sa dobre ze na kregoslup szkodza.

U nas ortopedzi bija na alarm,żeby chodziki wogóle wycofać z rynku!Wymuszaj na dziecku pionowa pozycję i w większości przypadków doprowadzają do zwichnięcia stawów biodrowych.Lepiej podsuń im inna zabawkę odpowiednia do wieku.

reklama
Do góry