jola466
Majowe mamy'09
a mialam zapytac JOLA BARMANKO I MAMY Z UK powiedzcie mi czy dajecie dzieciaczkom wit D. Jola ty mowilas o jakis specjalnych kroplach witaminowych...powi czy dostalas to od lekarza czy kupilas w aptece?
mi siostra pow zebym dawala bo pomaga zeby zaroslo sie ciemniaczko a moj pielegniarka srodowiskowa powiedziala ze to nie jest potrzebne do poki dziecko jest zdrowe....wiec nie wiem kogo sluchac...
Kornasiu....otoz mi takze i lekarz i health visitor powiedzieli ze nie ma takiej potrzeby ....jak powiedzialam ze w Polsce lekarze zalecaja to pani mi powiedziala ze to chyba raczej moda......
no i jak bylismy w Polsce to odwiedzilam pediatre zeby przebadali dziewczyny no i pytalam wlasnie o wit.....pani doktor powiedziala ze w lasnie w Polsce to raczej tak sie przyjelo ze sie daje i to wlasnie taka "moda"....powiedziala mi ze w lato nie ma potrzeby ...w zime natomiast jezeli chce to moge podawac jedna kapsulke dziennie....
Jak wrocilismy tutaj to postanowilam ze bede podawac dziewczynom zestaw witamin.....bo one bardzo slabo pija mleczko a tam jest duza ilosc zelaza i wapnia....witaminki mam takie ( one sa nowoscia w uk...bo zawieraja naprawde caly zestaw.....). a dodam ze kupilismy je sami ale jak ostatnio rozmawialam z moja hv to wlasnie zalecila mi je brac.....\
Wellkid Baby Syrup - 150ml - Boots