reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

ankzoc wybacz ze to tez napisze ale barmanka ma racje. Ja tez mialam nadzieje ze jak podam mleczko modyfikowane to maly bedzie pieknie spal, a tu lipa nic takiego sie nie stalo :-( Ponoc nie chodzi tu o jedzonko aby dziecko przespalo noc, ale o w pelni rozwiniety uklad nerwowy, nie mam pojecia na czym to sformuowanie polega :-pi jak pomoc rozwinac ten uklad :-p
agakm pisz koniecznie co lekarz powie na to ulewanie bo bardzo mnie to ciekawi i nie daj sie splawic walcz jak tylko sie da aby lekaz cos z tym zrobil, cos poradzil, kurcze od tego sa, choc wiem ze nie zawsze im sie chce :-(
A jak nic nie poradzi sprobuj uzyc ta butelke nam pomogla,maly juz prawie wogle nie ulewa sporadycznie mu sie zdazy, a tez ulewal praktycznie bez przerwy i to ogromne ilosci jedzenia
Dr Brown's Butelki Dr Brown's Natural Flow z szeroką lub wąską szyjką - informacje i opinie użytkowników - bangla.pl

reklama
ankzoc kurcze na pewno to nie bylo to w naszym celu :-D zycze Ci aby w Waszym przypadku bylo inaczej i mala przespala noc ja tez mam nadzieje ze jak maly zacznie jesc zupki to bedzie lepiej spal w nocy ( mama mi opowiadala ze ze mna tak bylo wiec jest nadzieje) choc jak tak beda sie czepiac malego te choroby to nigdy nawet marchewki nie sprobuje :-(
Czasem nie rozumiem mojego dziecka zasnal ok 11 i spal prawie godzinke wstal zjadl mleczko polozylam go na moment na kanapie aby sie ubrac bo chcialam isc na spacerek, a tu zagladam do pokoju bo podejzanie cicho a on znowu spi :-D
Jak tu facetow zrozumien nawet tych malutkich :-p

m@dz1@ w naszym przypadku sie sprawdzila, nie dosc ze przestal tak ulewac to jeszcze nie odbija mu sie tak bardzo. Wiktorek jak odbil sobie po jedzonku, to potem za kazdym razem jak go podnosilam do pionu odbijaj bez przerwy i tak bez konca :eek: teraz juz tak nie jest :-D

owca121- wiesz co ja małej podaję już obiadki, ale u nas to własnie zaczęło działać odwrotnie od tygodnia mała ma zaburzony rytm snu i bądz tu mądry :rofl2:

reklama
hehe dokładnie u nas też tak jest mały je wszystko prawie a nic nie pomaga dodam że czasem lepiej jak dostanie samo mleko niż np z kaszką na noc także taki już urok naszych dzieciaczków
Ja cały czas mam nadzieje że to wina ząbków ale chyba złudną

Do góry