ostraszka
kwietniowa mama
A tak z innej beczki: czym robicie zdjecia maluchom i jak wklejacie na BB? Ja mam normalna cyfrrowke i by wstawic zdjecie na BB musze je max skracac, do takiego stanu, ze nie nadaje sie do pokazania.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jolu a jak wygladalo u ciebie badanie po pologu??
Jak dla mnie to im w glowkach pomieszalo. Poszlam na wizyte, pani zbadala mi cisnienie, spytala sie czy chce antykoncepcje ( nie spytala sie jaka i nie przedstawila mi wariantow) i zapisala mi tabletki, ktore po 2 tyg przyjmowania musialam odstawic bo mi sie prawie zwiazek rozpadl: jak nie placz, to krzyk, to jedzenie. Nawet na Natana nie moglam patrzec i jak D wracal z pracy to dawalam mu dziecko bo mnie szlak trafial
A tak z innej beczki: czym robicie zdjecia maluchom i jak wklejacie na BB? Ja mam normalna cyfrrowke i by wstawic zdjecie na BB musze je max skracac, do takiego stanu, ze nie nadaje sie do pokazania.
bo tubylcy mają lajcikowe podejście do wielu rzeczyZastanawia mnie jedna rzecz dlaczego w anglii nie podaje sie wit D dzieciom, najwiecej krzywic u dzieci odnotowano wlasnie tam i to juz od wielu lat![]()