reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Jolu duzo sily Tobie zycze. Trzymaj sie I oby Amelka szybko wrocila do zdrowia !

Aga ja nic nie dostalam :-(ciagle piszecie o jakis paczkach a u mnie cisza :-(

Jutro do pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chyba jestem pierwsza majowka ktora wraca tak szybko ? ehhhh no nic jakos to przetrwam :-(

Mam pytanko : Czy sa wsrod nas jakies mamy z Olsztyna ? Bo potrzebuje namiary na jakis dobry, tani, sprawdzony nocleg, weekendowy oczywiscie :tak:

reklama
dostałam paczkę od Nestle!!! znaczy się Jagoda dostała ;-):-) a w niej: mleko NAN 2, soczek Bobo Frut, sloiczek z Gerbera (marchewka z jabłuszkiem), kleik ryżowy z bananami i puree ryżowe z brokułami + książeczkę "Czas na nowe smaki":-D A Wy jak?? Wysyłałyście kartki (z książeczek, które otrzymałyśmy na SzR i w szpitalu) do Nestle??
Ja kilka dni temu dostałam z Bebiko - była zupka marchewkowa z ryżem, herbatka jabłkowa z melisą, mleko 2, kaszka bananowa i książeczk o żywieniu i ich produktach - nawet fajna. I miałam awizo w skrzynce, także coś na mnie czeka jeszcze na poczcie. Może to też od Nestle. A ja nawet nie wiem co dosałam w szpitalu i co wypisywałam. Skleroza.

A teraz opowiem Wam moją dzisiejszą historyjkę. Przyszedł w końcu pan kurier z moim telefonem. Pan otworzył paczkę, bo w środku są dokumenty do podpisania. Więc ja o razu dopadłam paczuszkę z telefonem, bo chcałam go zobaczyć i cóż...? Zamiast telefonu w pudełeczku znajdowała się jedynie ładowarka i kamień!!! Więc podłożyłam to panu kurierowi pod nos i pytam "a gdzie jest ten telefon?" A pan zbladł... Spisaliśmy jakiś protokół, pan mnie przepraszał - ale to przecież nie jego wina. Tym bardziej, że paczka była oryginalnie zapakowana przez opratora sieci. I znowu poczekam sobie na telefon...

J
A teraz opowiem Wam moją dzisiejszą historyjkę. Przyszedł w końcu pan kurier z moim telefonem. Pan otworzył paczkę, bo w środku są dokumenty do podpisania. Więc ja o razu dopadłam paczuszkę z telefonem, bo chcałam go zobaczyć i cóż...? Zamiast telefonu w pudełeczku znajdowała się jedynie ładowarka i kamień!!! Więc podłożyłam to panu kurierowi pod nos i pytam "a gdzie jest ten telefon?" A pan zbladł... Spisaliśmy jakiś protokół, pan mnie przepraszał - ale to przecież nie jego wina. Tym bardziej, że paczka była oryginalnie zapakowana przez opratora sieci. I znowu poczekam sobie na telefon...

O nie, Marzena :eek: aż mi nogi zmiękły :szok: Ja w tamtym tygodniu odbierałam telefon i nie zajrzałam :no: Mówiono mi żeby zajrzeć, ale stwierdziłam że skoro zapakowane oryginalnie to jak by ktoś miał tam grzebać ?
Za tydzień ma przyjść telefon do męża i nawet dziś rozmawialiśmy o tym otwieraniu a ja oczywiście powiedziałam - "nie, po co ... przecież ja nie otwierałam ... ":zawstydzona/y:
Dzięki Ci, może w porę to napisałaś :tak:

Dziewczyny, ja też nie dostaję żadnych paczuszek :no:
Ale ja nic nigdy nie wypełniałam :-( Nikt mi nigdy nie dał nic do wypełniania :-( Buuu, a ja tak lubię tego typu suprajzy :rolleyes2:

kornasia - moja Jaga jest troszkę młodsza (prawie 2 tyg.) od Twojej Dianki, a waży 9 kg!!! Od samego początku wychodziła poza siatki centylowe (zarówno z wagą jak i ze wzrostem). Jeżeli nadal karmisz piersią, a lekarze nic nie mówią na ten przyrost - to wszystko w najlepszym porządku. Najważniejsze aby dzieciaczki były zdrowe. A nawet jeżeli teraz dużo ważą - to cóż... za parę miesięcy rozpocznie się aktywniejszy rozwój naszych dzieci - i pewnie bedziemy się martwiły w drugą stronę - że nic nie przybierają;-):tak::-D..
Aga uspokoilas mnie, dzieki :-)

Marzena80 ja juz myslalam ze takie historie sie juz nie zdarzaja :szok::szok::szok:

malinka- oj bidulko wspolczuje ci, ja wracam dopiero 2 listopada:/

a jeszkli chodzi o paczki to ja juz dostalam ich 6,, 2 z nestle, bebiko, gerbera, hippa, i czegos tam jeszcze,, mnostwo probek,, najelepsza paczuszka z nestle w ktorej byla kaszka, kleik, soczek, sloiczek, i cale mleczko nan po 6 mc... wow bylam w szoku:)

dziewczyny sprawdzajcie ksiazeczki bo w nich tez sa kupony,, wypelniajcie je i wysylajcie to dostaniecie paczuszki:)

i jeszcze jedna cenna uwaga dla mam ktore nie ida na wychowawczy... chcecie miec pewnosc ze wasz pracodawca was nie zwolni??? zlozcie wniosek o zmniejszenie wymiaru czasu pracy , ( ja zmniejszam o pol godziny) a wtedy pracodawca musi to uwzglednic i nie moze was zwolnic przez 12 mc,,, najwiecej mozecie skrocic czas pracy o 4 godziny .. jest to nowy przepis art 186

Załączniki

• 111.jpg
    111.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
a jeszkli chodzi o paczki to ja juz dostalam ich 6,, 2 z nestle, bebiko, gerbera, hippa, i czegos tam jeszcze,, mnostwo probek,, najelepsza paczuszka z nestle w ktorej byla kaszka, kleik, soczek, sloiczek, i cale mleczko nan po 6 mc... wow bylam w szoku:)

ej no ! :crazy:
dlaczego ja nigdy nic nie dostałam :-( żadnego kuponu do wypełnienia ani nic :-( też chcę dostawać paczuszki :unsure: przez całą ciążę nie trafiłam na żaden kupon. Ani w szkole rodzenia, ani przy wypisie za szpitala, ani w książeczce :frown:

moniqsan- wiesz co ja te ksiazeczki mialam ze szpitala i tam wypelnilam te kupony a pozniej jak do domu przyszly pierwsze paczuszki to szukalam innych w ksiazeczkach bo zawsze sa ukryte :) a w paczuszce z hippa byl kupon na jeszcze jedna paczuszke plus bonusy na zakup roznych rzeczy dla maluchow np herbatki czy mleczka:)P

nina
Ale jesteś fajna ... może dostanę jakiegoś suprajza :-) (ale pazerna ze mnie dziełcha, co nie ? :rolleyes::rolleyes2:)

tikanis Mnie żadnej książeczki w szpitalu nikt nie pokazał/nie dał :-( warszawskie skąpce jedne :growl:

reklama
Moniqsan teraz to ja już nie wiem skąd dostałam tą paczkę. Bo sprawdziłam na tej stronie i tam jej nie ma. Dawali nam jakieś kupony z paczką w szpitalu i ta paczka ze szpitala jest pośród tych na ww. stronie.Ale zarejestruj się nie zaszkodzi.

Do góry