reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

nina
jeszcze jedno pytanie. Wystarczy się zarejestrować na tej stronie ABC, czy wypełnić jakiś formulaż? Jak się zarejestrowałam od razu przeniosło mnie na stronę o dziecku, nie bylo żadnego paczuszkowego formularza :zawstydzona/y:

reklama
nina
To na zakończenie tej naszej dywagacji napiszę jeszcze coś śmiesznego :) Mój mąż jak wybieraliśmy imię no i uparłam się przy Lilianie (dawałam mu jeszcze wybór: Laura, Róża, Kalina) zawsze powtarzał: będę się mylił i mówił: Juliana :laugh2:

nina
To na zakończenie tej naszej dywagacji napiszę jeszcze coś śmiesznego :) Mój mąż jak wybieraliśmy imię no i uparłam się przy Lilianie (dawałam mu jeszcze wybór: Laura, Róża, Kalina) zawsze powtarzał: będę się mylił i mówił: Juliana :laugh2:

:-D:-D:-D:-D:-D moniqsan, uśmiałam się do łez. hi hi hi

reklama
sara1983- mam już pianinko jak dla mnie rewelacja :-D ma 3 ustawienia 1 gra muzyczka przez 10 min rózne melodyjki w tym muzyka klasyczna- przyjemne dla ucha, 2 - reaguje na dotyk dziecka czyli jak mała kopnie albo dotknie raczka to zapalaja sie swiatelka i gra muzyczka, 3 tryb- to mozna samemu sobie grac naciskajac na klawisze pojedyncze tony. Jak narazie spelnia swoja funkcje przywiązane do łózeczka wtedy mała najbardziej się intersuje :-)

nina2003- ja miałam problem to kupiłam tabletki z żurawiną rewelka brałam 3 razy dziennie i przeszło :-)

malinka009- ja studiowałam w olsztynie, co do noclegów to z takich przystepnych to moge powiedziec hotel relaks, stadion, wysoka brama (to jest na starówce i pokoje sa np po 10 osob, ale bardzo tanio) mozesz tez spróbować w schroniskach młodziezowych

tikanis- wiem słyszałam o tym przepisie, ja dostałam 2 paczuszki z hippa i jedna z bebiko, a z nestle jeszcze nie! Kiedys pytalas co mozesz kupic Kubusiowi do zabawy zamiast karuzelki i odpisałam ci na otwartym watku ale chyba gdzies umknal ci moj post, wiec sie powtorze, zamowiłam małej pianinko akuku fisher price Zabawki dla dzieci. Sklep z zabawkami dla dzieci Tuptus. - PIANINKO A KU KU Fisher Price /zabawki H9741/, narazie spelnia swoja funkcje przywiązane do łózeczka :biggrin2:

Do góry