reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
hej Kochane :-)

marzeno -ależ Ci współczuje tych przeżyć związanych z tragedią na kopalni :-( jakbym ja była skazana mieszkać na takim osiedlu i czuwać w tej strasznej ciszy - nie wiem co bym zrobiła (biedni Tesciowie ):zawstydzona/y: pewnie musiałabym się przeprowadzić na pare dni gdzies dalej (jestem strasznie slaba, i zawsze wszelkiego typu tragedie u znajomych strasznie przezywam, o bliskich nie wspomnę - po śmierci/wypadku mojego Kuzyna miałam wycięte 3 tygodnie z życiorysu - nie moglam spac, ciagle mialam wrazenie, ze jest obok.. Byłam w szpitalu jak przywiezli go z wypadku (poszlam odwiedzic przyjaciolke i jej nowonarodzonego Synka), czekalam na wyniki tomografu, siedzialam pod OIOM-em. Pozniej zostal przewieziony do Wrocławia, gdzie "żył" (byl w spiaczce farmakologicznej) 9 dni. Niestety nie dał rady - zmarł :-( Nastepnie kolejne 9 dni trwala cala procedura prokuratorska i sekcja.. Pogrzeb był dla mnie niebywalym wstrzasem - a wszystko działo się w dniach 19.12.2008 - 06.01.2009, wiec balam się podwojnie :-:)-:)-()

Tikanis - ja widzialam Szczeniaczki-Uczniaczki już za łączną kwotę 134 zł (z kurierem)SZCZENIACZEK UCZNIACZEK Z SERCEM 2009 FISHER-PRICE (749347013) - Aukcje internetowe Allegro
Też należę do ich fanek :-D:-D:-D

Powiem Ci, ze zastanawiam się czy nie kupić używanego (do 70zł) :-)

Widze, ze więcej znalazło się tu na forum cierpiętnic związanych z rocznikiem 1977:-D:-D:-D (bohaciefka - mam na myśli oczywiście wypustu meskiego tegoż rocznika). Tak jak pisała Barmanka -kochane chlopaki, ale czesto zdarza im się przeistaczac w "śpiących królewiczów" z blokadą na myślenie...
Pomysł z zoorganizowaniem im spotkania jest całkiem fajny - bez problemu się z sobą dogadają, a my w tym czasie bedziemy sie delektowały spotkaniem mam majowych:-):-):-)

Mój "Książę" podobnie jak M confi - wrócił z pracy chory do domu (ależ mi go szkoda :wściekła/y::-D:-D - ma za swoją włóczegę po barach i ... wieczorne siedzenie w koszulce (gdy z tyłu za oparciem wisi bluza)).. Oczywiście zero przeprosin - ja zachowuje się oschle. No i oczywiście nadal zero pomocy przy Jadze - bo przecież "Tatuś tak bardzo chciałby Cie wziąźć na ręce, ale jest chory i mógłby Ciamciolka zarazić"... GRRRRR
A jaką ma minę cierpiętną jak sobie robi herbatki z cytrynką - mówię Wam - no kupa śmiechu (powstrzymuje się by nie wybuchnąć:-D:-D:-D)

martalis - ja ciuszki po Jagódce (te w bardziej uniwersalnych kolorach) pozyczylam przyjaciółce, ktora bedzie rodziła w październiku (zresztą to samo zrobiłam ze swoimi ciążowymi ciuchami). Resztę podziele (na kolejne pozyczenia, i sprzedaż allegro). Zastanawiałam się czy czegoś nie zostawić - i .. napewno zostawie wszystkie sztruksy (sporo za nie płaciłam-a raczej nie ulegną zmianom w modzie) pajace i bodziaki (w uniwersalnych kolorkach). A resztę będę wypychała z domku - bo tak naprawdę nie wiadomo czy za 2-4 lata nadal bedzie nam się to podobało i czy trafimy w tą samą płeć - a tak będzie kasa na kolejne cudeńka.
Prawie wszystkie sukieniusie Jaga miala moze z 2-3 razy na sobie. Ze chrztu - raz- wiec sama widzisz... A tak nawet jakby za sztukę odzyskać 10 - 20 zl, to uzbiera się calkiem spora sumka.
Nie ma sensu się zagracać:tak::-D

k.m. - nie wyobrażam sobie co przezywasz na obczyźnie.. To My tu panikujemy jak mamy wrocic do pracy "na miejscu", a Ty jesteś w zupełnej oddali.. Współczuję Kochana:-(

malinka- ojjj bidulko - niedługo i ja podzielę Twój los:-(

ankzoc -ciesze sie, ze Majeczce się już poprawiło - a Ty "psikaj się" ile się da - oy tylko chorobsko nie powrocilo.
ja również codziennie oddaje glosy na Maję - ale nie będę Cię informowała za każdym razem (wczoraj był 210 a dzis 227) ;-)

Witam panie ja ciuszki zostawiam mam dużą rodzinę więc na pewno komuś się przyda szkoda mi sprzedawać za grosze bo wiem że ciuszki są drogie.

Przyszła dzisiaj do mnie druga paczka z HIPP a do was coś przysyłają

kochane, napisałam wiadomość do moderatorki by zmieniła temat który kiedyś założyłam "W co się bawić" na temat "W co się bawić? Czym się bawić?"
myślę że tam możemy sobie pisać również o zabawkach dla dzieci :tak::-) jak myślicie?
każda jak będzie chciała kupić jakąś zabawkę to spokojnie będzie mogła tam sobie zajrzeć i poczytać opinie innych mamuś ;-)

ja tylko na chwilkę wpadam, synek daje takiego czadu że brak mi słów:crazy: znaczy słowa mam, ale nie nadają się na publiczne forum :cool2:

Witam panie ja ciuszki zostawiam mam dużą rodzinę więc na pewno komuś się przyda szkoda mi sprzedawać za grosze bo wiem że ciuszki są drogie.

Przyszła dzisiaj do mnie druga paczka z HIPP a do was coś przysyłają

kasiu - my w poniedziałek dostałysmy pierwsza paczkę od HIPP-a (ulotki, kaszka, saszetka z herbatka, łyżeczkę i 1 sloiczek):-)

kurcze napisałam wam posta, wcisnęłam zły przycisk i wszystko znikło :cool::-(

mam pytanie do mam posiadających podgrzewacz Avent - czy mieszczą się tam butelki od Tommee Tippee?
zapomniałam dodać że chodzi mi o ten elektroniczny model podgrzewacza

Załączniki

• 739372878.jpg
    739372878.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnia edycja:
Mój "Książę" podobnie jak M confi - wrócił z pracy chory do domu (ależ mi go szkoda :wściekła/y::-D:-D - ma za swoją włóczegę po barach i ... wieczorne siedzenie w koszulce (gdy z tyłu za oparciem wisi bluza)).. Oczywiście zero przeprosin - ja zachowuje się oschle. No i oczywiście nadal zero pomocy przy Jadze - bo przecież "Tatuś tak bardzo chciałby Cie wziąźć na ręce, ale jest chory i mógłby Ciamciolka zarazić"... GRRRRR
A jaką ma minę cierpiętną jak sobie robi herbatki z cytrynką - mówię Wam - no kupa śmiechu (powstrzymuje się by nie wybuchnąć:-D:-D:-D)
Mój Szanowny Małżonek na ostatni weekend też wrócił chory. Tak się zastanawiam - to może oni już się spotkali...? Skoro wszyscy chorzy... I tak samo - Tatuś córeczką zajmować się nie może, bo zarazi Malutką. Ciekawe co będzie jak ja zachoruję...

Bamanka ja mam podgrzewacz z Aventu, ale nie mam żadnej butelki z TT, więc nie wiem. Ale na butelki z Aventu jest w sam raz i nie ma za bardzo już w nim miejsca. A butelki z TT są chyba dość szerokie...?

reklama
Do góry