m&m's ja w sumie jestem i mnie nie ma...na razie ogarniamy nowego kompa a z tym jest zawsze duzo roboty, poza tym Młody marudnika właczył. Wczoraj tak płakał wieczorem ,że aż zdębiałam. Próbowałam pozwolić M go uspać ale nic z tego nie wyszło. Dopiero cyc pomógł... i jak ja mam wrócić do pracy???
macie jakieś sposoby na zmiane przyzwyczajeń u malucha? U nas jest tak ,że wieczorem młody jest kąpany a potem cyc i spać....wczoraj jak spróbowaliśmy butelki i tatusia w roli osoby towarzyszącej zasypianiu to wpadł w taką histerię ,że aż siniał od płaczu
barmanko , aga_k_m....rocznik '77 jest the best możemy sobie rękę podac. Szkoda ze nie mieszkamy w jednym mieście bo mogłybysmy wysyłac naszych panów na piwo
na dokładkę mój M wrócił dziś z pracy z gorączką prawie 39 stopni a mamy tylko jeden pokój
już widze jak za pare dni wszyscy sie rozkraczymy ..echhh
Wybaczcie ale nie moge napisac więcej...marudnik się włączył
pa
macie jakieś sposoby na zmiane przyzwyczajeń u malucha? U nas jest tak ,że wieczorem młody jest kąpany a potem cyc i spać....wczoraj jak spróbowaliśmy butelki i tatusia w roli osoby towarzyszącej zasypianiu to wpadł w taką histerię ,że aż siniał od płaczu
barmanko , aga_k_m....rocznik '77 jest the best możemy sobie rękę podac. Szkoda ze nie mieszkamy w jednym mieście bo mogłybysmy wysyłac naszych panów na piwo
na dokładkę mój M wrócił dziś z pracy z gorączką prawie 39 stopni a mamy tylko jeden pokój
już widze jak za pare dni wszyscy sie rozkraczymy ..echhh
Wybaczcie ale nie moge napisac więcej...marudnik się włączył
pa