Witam!
My dzis mielismy monolog Julkowy w nocy. Postanowila prowadzic konwersacje ze soba. Very glosno! Nosz myslalam, ze szalu dostane. Brala smoka, zasypiala troche, po czym wypluwala i znow gadala. Do tego skakala, jak to ona potrafi
Po kilku podejsciach dostalam szalu (nie potrafie spac, kiedy ona nie spi), ale ogolnie sytuacja mnie smieszyla. Kazalam mezowi wstac. Stwierdzilam, ze fakt, iz on idzie do pracy nie oznacza, ze ja moge byc niewyspana!
Moze bylabym lagodniejsza gdyby nie "walił głupa" i nie udawal ze spi! Swinia!
Aha! Prezentu nie dostalam.... Wiedzialam! Kiedy dalam jemu moj (kubek z tekstem "Boze chroń mężusia" i dyplom "Prawdziwego chłopa") powiedział: "Ja moge dac Ci kase, bo nie wiedzialem co Ci kupic"
Standard! Chociaz zwykly kwiatek nie zaszkodzilby.
Przywykłam juz.....
Bardzo dziekuje za wsparcia w sparwie rozkrecania, a raczej ukrecania ciast
Juz nawet mam propozyje od kolezanki. Ma w przyszlym roku komunie i chyba bedzie chciala ciasta. Myslalam juz, zeby zrobic menu ze zdjeciami. Rozmarzylam sie
:-)
aga_k_m, AgA, marzena, bohaciefka myslalam, ze to moze brak witamin itp. Zapytalam lekarza czy moge nadal lykac te z ciazy. Powiedzial, ze moge, ale to raczej nie pomoze. W tej chwili wypadanie wlosow, to wina gosp. hormonalnej, ktora przestraja sie. Pocieszyl mnie (aczkolwiek nie wierze w to), ze wlosy nowe beda duzo ladniejsze i mocniejsze! Tere fere!
AgA, olivia moje spacery wygladaly dotychczas koszmarnie. Zazwyczaj konczylo sie tym, ze po pierwszym przebudzeniu siedzialam juz na lawce i karmilam do oporu. Teraz jest troche lepiej, bo moge spacerowac. Chociaz Julka nim zasnie strasznie sie awanturuje. Poprostu koszmarnie. Jednak juz lepiej na to reaguje, bo wiem, ze w koncy zasnie. Metoda kolezanki wybieram dobre "wertepki" i jezdze tam do zasniecia :-) w pomiedzyczasie podajac smoka, ktory w momencie zasypiania w wozku jest wrogiem nr.1
Natomiast kiedy zasnie jest super... Mamunia wniebowzieta spaceruje prawie w chmurkach
ankzoc ja nawet jako zupelnie zdrowa nie wyobrazam sobie organizacji takiej imprezy i opieki nad karmionym piersia dzieckiem.
tsarina nie pomyslalam o tym, ale ostatnio Julka zasnela przy chrapiacym tatusiu.... Hmm....