reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Dziewczyny, oszalałam.. kończe magisterke, zaczynam nowe studia, dzidzia się mega aktywna zrobiła, chrzciny za 2 tyg, a mój mózg odmówił współpracy... ale czytam Was regularnie, chociaż to jeszcze umiem zrobić bez kłopotu...

Buziaki Majóweczki!

co do dat, mój mąż oświadczył mi się 13 kwietnia w piatek! Zero przesądów!

a rocznice mamy za 15 dni...

reklama
marzena80 jak poszło z kredytem? już załatwione?
Mogę się pochwalić, że tak! I nawet w piątek udalo nam się jeszcze podpisać umowę kredytową. Teraz jeszcze pare formalności i mamy w końcu mieszkanie!!!

A co symbolizmu dat - to my ślub mieliśmy 9 sierpnia 2003 roku. I dotychczas była to jedynie data naszego ślubu, a w ubiegłym roku właśnie w 5 rocznicę "sprawiliśmy" sobie maleństwo. Bardzo miły preznt!!!
Mojemu kuzynowi w 2 rocznicę ślubu urodziła się córeczka. Fajnie!

co do dat to my tez nie wierzymy w przesady i slub bralismy 13 wrzesnia ( rocznica jutro :-p) a taka date wybralismy tylko dlatego ze spotkalismy sie po wielu latach nie widzenia wlasnie 13 :tak:

Marzena,super ze bedziecie mieli mieszkanko,gratulaski:-) A co do dat to postaralysmy sie o dzidzie w ten sam dzien,bo moja Nadusia tez zostala poczeta:-D 9 sierpnia na wakacjach:tak::-)

moniqsan, aga km - dziękuję za zainteresowanie, będę obserwować ale raczej to incydent :)

ja mam rocznicę na Boze Narodzenie, starszą córkę chrzciliśmy w Boże Narodzenia, i w trakcie obu wydarzeń mieliśmy przystrojone wielkie i dorodne choinki :).

Mała anegdotka z mojego życia:
jestem księgową i kadrową, robię mgr z rachunkowości wiec różnych odmian matematyki mam sporo a pomyliłam krateczki w kalendarzyku i wyszła Nam Gabrysia:-D.
A 8 marca przeprowadziliśmy sie do własnego mieszkania jeszcze nie w pełni urządzonego.
Marzena - gratuluję przejścia przez rentgen bankowy, dużo radości z urządzania nowego gniazdka :)

Ostatnia edycja:
reklama
barmanka - 12 kwietnia to był kiedyś dzień kosmonauty:-)
co do pytania to powinnam być biegła w obliczeniach a pomyliłam się w obliczeniach dni płodnych i niepłodnych i wyszła Nam z tego pierwsza córcia Gabrysia (5lat) - o pmyłce zorientowałam się jak obliczałam te dni na kolejny miesiac i o mało zawału nie dostałam:-D, poleciałam po test i wyszły 2 kreski:-D

Do góry