reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Confi, nie przyszła góra do Mahometa, to może Mahomet ... ?:sorry2:
Ja co prawda mieszkam na Ursynowe (więc ni pies ni wydra), no ale zawsze można spotkać się gdzieś po środku (centrum?)
Jakby co, to odezwij się. W sobotę idziemy na wesele, ale niedzielę mam wolną :tak:
hmmmm my w niedzielę wyjeżdzamy wieczorem ale ja chciałam do centrum się udać ponieważ ubóstwiam warszawską starówkę. Zrobimy tak, masz mój nr telefonu, odezwij się do mnie bym mogła zapisac sobie Twój i jeśli nasz wypad na starówkę dojdzie do skutku to dam znać ok? :-)

mamstud postaram się by było miło :tak: ja też się cieszę ze mam te pościel...
pokaże jak ona wygląda
b3lt85.jpg

a teraz na prawdę uciekam bo się jak zwykle zasiedziałam :-D

na pożegnanie uśmiech od Damianka
i filmik ... a co :-)

[video=youtube;lyFvbuxMkbc]http://www.youtube.com/watch?v=lyFvbuxMkbc[/video]

Załączniki

• różne 001.jpg
    różne 001.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 24
reklama
saro, confi, mamstud - dziękuję za życzenia :***

confi - piękna pościel - naprawdę. Trzeba było jeszcze jeden komplet kupić (dla mnie;-):tak::-D), hihi - warto było postawić na swoim:tak:. A Damianek podobne ma gadane jak Jaga - jak zacznie to pełnymi zdaniami, no i efekty specjalne (dzwiekowe, banki ze sliny) sie znajdą:tak::-D

Aga k m-Gratulacje z okazji rocznicy.Kurczę pięć lat:-) Kiedy to było.
Mamstud-Zazdroszczę Ci tego aerobiku.Ja planuje od dwóch miesięcy ale przy moich facetach to chyba musiałabym dobę rozciągnąć do 30 godzin:baffled:.Oprócz opieki nad Filipem dochodzi nauka Matiego(druga klasa a zadań jak w gimnazjum:wściekła/y:),zajęcia pozalekcyjne,obrobienie 160m/kw domu i jeszcze pilnowanie robotników pracujących przy ogrodzie.Was najczęściej podczytuję z juniorem na rękach.
Confi-Bardzo ładna pościel.Szkoda tylko,że musiałaś ją wywalczyć:-(.Szkoda gadać faceci czasem mają gorsze humorki niż my:no:.
Ankzoc-Ślicznie Ci w nowej fryzurce:tak:.

Marzenko-Co do spotkania to pogoda i tak popsuła by nam szyki.Jutro ma lać:-:)-:)-(.Ale nowy termin trzeba koniecznie ustalić;-)

Witajcie, oj szkoda ze to spotkanko nie wypali,teraz to juz coraz gorzej bedzie trafic na ladna pogode:-( confi,sliczna posciel,Damianek jest slodki,a jaki gadula:-)

Marzenko-Co do spotkania to pogoda i tak popsuła by nam szyki.Jutro ma lać:-:)-:)-(.Ale nowy termin trzeba koniecznie ustalić;-)
To fakt, już dziś było brzydko. Szkoda... Zobaczymy co nam jeszcze wrzesień przyniesie...
Confi bardzo ładna ta pościel
Aga gratulacje z okazji rocznicy ślubu! My 5 rocznice mieliśmy w ubiegłym roku. I chyba wówczas zrobiliśmy sobie mały prezencik, który teraz ładnie śpi w łóżeczku!!!

A widzę że pisałyście o miesiączce. Ja pomimo, że już prawie od dwóch miesięcy Nataszki piersią nie karmię, nadal nie dostałam okresu. Ale nie tęsknie...!

mamamatysia a ja Ci zazdroszczę takiego domu! kurcze 160 m! My mamy mieszkanko 43 metry, dwa pokoje. Andrzej w jednym, my i Gaba w drugim, Jest ciasno ale na szczęście kupiliśmy nowe, większe mieszkanko - 70 m kw i niedługo się przeprowadzamy :-)
marzena80 jak poszło z kredytem? już załatwione?

confi0 sliczna posciel:tak:

a ja jutro wyjezdzam z mezem i kubusiem do jego taty do ozarowa.. jedzie sie ok 6 godzin nie wiem jak wytrzymamy takka dluga podroz..::-:)baffled:

confi - ładna pościel, polubiłam fiotet :). Dobrze, że postawiłaś na swoim, facet musi wiedzieć, że "mleczarnia" dalej jest człowiekiem z potrzebami a nie tylko zbiornikiem mleka i uspakajaczem dla oseska. Czasami zastanawiam się czy mam 2 czy 3 dzieci;-).
mamstud - zazdroszczę wytrwałości :), kiedyś chodziłam na siłownię, teraz trudno się zebrać, leniuch ze mnie. A mąż zaczął wspominać jaka laska ze mnie była 10 lat temu:baffled:. 70m.kw to ładne mieszkanko! A w jakich kolorach i stylu urządzacie?
aga km - enfamil poradziła mi moja koleżanka pediatra, sama podawała swojej córeczce. Moja Małgosia też bardzo ulewała (po piersiowym bardziej niż bo modyfikowanym), teraz już mało ulewa, jedynie po beknięciu i jak po jedzeniu za mocno zacznie wierzgać. wszystkiego dobrego z okazji rocznicy. Ja 5 lat miałam na Boże Narodzenie :).

Dzisiaj jest 3-ci dzień jak podaję Małgosi marchewkę - zjada aż się uszy trzęsą.

Dziewczyny, czy Wam mocno wypadają włosy? Karmię systemem mieszanym - cyc/butelka.
Mam jeszcze jedno pytanie, aczkolwiek krępujące dla mnie. Mam nadzieję, ze nikogo nie zesmaczę :sorry2:. Otóż czy któraś miała krwawienie z odbytu po wypróżnieniu się? Właśnie zdarzyło mi się to dzisiaj i jestem zaniepokojona. Dodam, że Małgosia miała przy urodzeniu 4160g (jestem raczej drobniejszej budowy) i w trakcie porodu miałam wrażenie, że razem z dzieckiem wyjdą moje wnętrzności. Mam nadzieję, że nie uraziłam czyjego zmysłu estetycznego:sorry2:.

Ostatnia edycja:
bohaciefka
Co do Twojego problemu, ja brałabym pod uwagę wewnętrzne hemoroidy odbytu. Szczególnie, że tak jak piszesz rodziłaś duże dziecko, zapewne z wielkim wysiłkiem a to często jest powodem powstania żylaków.

Oczywiście możliwy jest też pojedynczy przypadek krwawienia z samej śluzówki odbytu po mechanicznym urazie wywołanym przez twardy kał (oceń sama)

Poobserwuj siebie i kiedy coś takiego się powtórzy należałoby wybrać się do proktologa.

Jednak jeśli okaże się, że był to incydent, to zapomniałabym i niczym się nie przejmowała :tak: Ale pozostała czujna :tak:

reklama
hej dosc dlugo nic nie pisalam ale czasu brak,co do miesiaczki tez nie mam jeszcze ,moj maluszekjak skonczyl 2 miesiace to zaczol przesypiac cale noce,takze czodze wyspana.jak bylam ostatnio u lekarza to sie pytalam od kiedy moge dac cos jesc niz moje mleko a on ze po pol roku najlepiej.
dobranoc nocnym markom!

Do góry