reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

aha tez gratuluje rocznicy ja mialam w kwietniu 8.bozzze tyle lat a nigdy sobie nie myslalam ze wyjde za maz a tu juz 8 lat .no niestety czas leci.
cos widzialam ze pisalyscie ze musicie wracac do pracy ,ja niestety nie musze bo maz pracuje i nam to starcza ale nieraz tak sobie mysle ze bym z checia poszla...a z drugiej strony fajnie patrzec jak dzieci rosna te sloneczka.

reklama
bohaciefka - ja już miałam (po porodzie) chyba ze 3 takie "problemy".
Zawsze powiązane były kilkudniowym problemem z wypróżnieniem (w sumie zawsze miałam z tym problem), więc jak już nadszedł ten "szczęśliwy" moment - natrudziłam się jak przy porodzie i .. wtedy pojawia się też krewka:-( Też myślałam, że to hemoroidy, ale .. jak powiedziałam o tym mojej lekarce, to stwierdziła, że nic złego nie zauważyła, i widocznie krwawienie spowodowane było wielkim wysiłkiem. Mam nadzieję, że u Ciebie jest podobnie:happy:

hej dziewczynki
jeszcze okresu nie dostalam bo pewnie dlatego ze ciagle karmie piersia i wcale za nim nie tesknie ale wydaje mi sie to takie dziwne bo jak rozumiem mam dni plodne ale skad wiedziec kiedy??????
wiecie cos o tym?
pozdrawiam i dzieki za pomoc

mamamatysia, bohaciefka, martalis - Wam również dziekuję za życzenia :***

W sumie nie poświetowaliśmy sobie jakoś wielce... Mój M zabiera mnie dziś bądź w poniedziałek do jubilera i mam sobie coś wybrać (chciał mi kupić pierścionek, ale żaden nie wpadł mu w oko... poza tym ja sama mam już dość pierścionków, zawsze kupował mi jakieś wielkie i wymyślne - a teraz przy Małej muszę uważać aby jej nie podrapać, więc wolę kolczyki albo coś fajnego na szyję, albo i to i to. Dobrze, że ubóstwiam srebro bo ze złotem pewnie bym tak nie poszalała, hehe. Chociaż białe złoto też jest super :))

Na kolację zrobiłam spaghetti (Jagoda wczoraj wielce potrzebowała mojego cyca, wiec nie miałam czasu na bardziej wymyślne dania), zapiekankę wielowarzywną, ciacha i oczywiście było też winko.. Pozwoliłam sobie na lampeczkę, ale wyrzuty miałam co nie miara... i tylko modliłam się aby Jagódka jak najdłużej spała. I tyle... po rocznicy...

Ostatnia edycja:
aga, kochana wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, jakże pamiętnej :tak::-)
mam dla ciebie kilka prezencików, kwiatuszki, szampan i.... diamenty :-D:-D

Załączniki

• bukiet.jpg
    bukiet.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 18
  • szampan.jpg
    szampan.jpg
    50 KB · Wyświetleń: 20
  • diament.jpg
    diament.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 20
kochane, a czy wasze "bycie z facetem" upamiętnia jakąś fajną datę?? :-):-)

wiemy już że aga świętuje WTC ;-)
ja świętuje ..... ciiiii.... Prima Aprilis :rofl2: (ale mamy date co? ;-):-D)
kto jeszcze ma fajną datę?

mhmmm - barmanko - dziękuję :*** Ty to wiesz, czego mi potrzeba :tak::-D:-D:-D

co do mojej daty ślubu - ironia... tyle ludzi na świecie w tym dniu opłakuje swoich bliskich - a ja swiętuję.. pamiętam jak w 11.09.2001 r. leżelismy z M i śledziliśmy losy drugiej wieży - to było takie straszne, nierealne...szok...
3 lata później data 11.09. stała się dla nas symbolem naszej miłości i nadzieji na nasze lepsze wspólne życie. Poza tym w tym dniu stworzyliśmy coś nowego - Rodzinę:tak::-)

Jaga miała być "moją datą" (26.05) - ale urodziła się 3 dni przed tym pięknym terminem. Cieszę się jednak, że ta piękna data przypadła confi i Damiankowi:tak::-)

my świętujemy 13 kwietnia już minęło 7 rocznic 13 to dla mnie taki szczęśliwy dzień na przekór wszystkim córkę urodziłam 12 nie chciała posiedzieć dzień dłużej :rofl2:

reklama
Do góry