K.M
Mama Filipka
Dziewczyny pomózcie.Mój synek ma straszne kolki.Prawie wcale nie spi i mniej je.Jestesmy juz zmeczeni.Nie wiem co robic:------(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
więc:Dziewczyny pomózcie.Mój synek ma straszne kolki.Prawie wcale nie spi i mniej je.Jestesmy juz zmeczeni.Nie wiem co robic:------(
Krystyna ja dokładnie tam czyszczę. Mojej szwagierce pediatra powiedział, że dziewczynki tak mają i ma z tym nic nie robić.I ona nie robiła. Aż w końcu wylądowała z tym w szpitalu. Było nawet podejrzenie sepsy. Dlatego ja dokładnie myję tam i żadnego lekarza nie pytałam.hej
czyli nie przemywac tam w srodku u dziewczynki zostawic ten sluz ?bo ja tylko myje na zewnatrz.....
Kochane widzicie moje fotki we wczesniejszym poscie??????????????????