marychna21
Fanka BB :)
Wiatam Mamuśki
Confi - śliczna dzidzia i bardzo twój synek podobny do mojego Tomusia
Confi - śliczna dzidzia i bardzo twój synek podobny do mojego Tomusia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
emi88, kurcze, fajnie że u Ciebie coś się ruszyło Tez już bym chciała aby ten czop wylazł Niby w nocy pobolewa mnie brzuch ale na tym koniec...Rety ile to może trwać!
Slonko, czemu się nie odzywasz??????? Pijesz w końcu tą rycynę????? Kochana daj znać co z Tobą!!!!
katarzynak oj nawet nie wiesz jak ja sie ciesze ze nareszcie do przodu Nie przejmuj sie u Ciebie tez sie zaraz cos ruszy Ciebie chociaz brzych pobolewal wczesniej a mnie dzis pierwszy raz Moze to na mysl o masazu tej szyjki ktory miala mi polozna zafundowac we czwartek ale chyba nie bedzie potrzebny
A Slonko cos sie nie odzywa czyzby dalaj zmagala sie z zazyciem tego olejku??
A maz pewnie przezywa to na swoj sposob, jak to facet moze nie okazuje uczuc ale tez sie na pewno martwi.
Moj tez taki jest tyle ze on martwi sie za bardzo. Jak pojecjhalismy tydzien temy na KTG bo nie czulam ruchow dziecka to ja uspokajalam jego a nie on mnie. Przypuszczam ze podczas porodu bedzie tak samo i to ja bede jogo podtrzymywac na duchu