ja jak codziennie w dwupaku, noc mialam koszmarna ciagle skurcze, spac nie moglam i wstawałam 7 razy do ubikacji, masakra- padam normalnie.....:-(
chcialam wam przekazac kolejne info od confi:
dzis ma kroplowke z oksytocyna dostac, , jesli nic sie nie ruszy to w srode kolejna oraz przebicie pecherza plodowego, jesli jakims cudem nadal nic sie nie ruszy to w czwartek ma cesrake.
dziewczyny trzymajcie za nia kciuki przydadza jej sie
patusia85, tsarina- gratulacje kochane :-)
marzena80- na pewno sobie poradzisz kochana, nie martw sie
aneteczka- trzymam kciuki, zebys wreszcie sie kochana doczekala porodu i zeby z synkiem wszystko bylo wporzadku
slonkoonline- ja niestety juz jestem przeterminowana u mnie jest tez cykl 31 dni, ale mam dobrze policzone :-(, łapie doła na maxa..............
TIILI- a jak tam u ciebie???
chcialam wam przekazac kolejne info od confi:
dzis ma kroplowke z oksytocyna dostac, , jesli nic sie nie ruszy to w srode kolejna oraz przebicie pecherza plodowego, jesli jakims cudem nadal nic sie nie ruszy to w czwartek ma cesrake.
dziewczyny trzymajcie za nia kciuki przydadza jej sie
patusia85, tsarina- gratulacje kochane :-)
marzena80- na pewno sobie poradzisz kochana, nie martw sie
aneteczka- trzymam kciuki, zebys wreszcie sie kochana doczekala porodu i zeby z synkiem wszystko bylo wporzadku
slonkoonline- ja niestety juz jestem przeterminowana u mnie jest tez cykl 31 dni, ale mam dobrze policzone :-(, łapie doła na maxa..............
TIILI- a jak tam u ciebie???
Ostatnia edycja: