reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ja mam nadzieje ze urodze w terminie, bo jak napatrzyłam sie na te wszystkie przeterminowane brzuchatki w szpitalu to az mnie strach obleciał.jedna przenociła ciąże 14dni i jeszcze nawet wywołanie przez 2 dni nie przynosiło efektów, dziewczyna strasznie sie nacierpiała, ale w końcu urodziła sliczna córeczke:-)

ja mam nadzieje ze urodze w terminie, bo jak napatrzyłam sie na te wszystkie przeterminowane brzuchatki w szpitalu to az mnie strach obleciał.jedna przenociła ciąże 14dni i jeszcze nawet wywołanie przez 2 dni nie przynosiło efektów, dziewczyna strasznie sie nacierpiała, ale w końcu urodziła sliczna córeczke:-)
Ja to mam taki glupi pomyslunek, ze tak posiedziec ze dwa dni w szpitalu to bym sie nie pogniewala. Posiedzialabym po porodowka i bym posluchala, czy Panie krzycza. Moze wtedy mniej bym sie wstydzila.....
No i ogolnie obylabym sie ze szpitalem.

A jak trzeba przyrzadzic herbatke? Znaczy ile lyzeczek lisci wsypac na kubek?

no i masz Ci los...nie mogę odejść od kompa, haha

slonko - 1 łyżeczkę zalać wrzątkiem (szkl.) i odstawić na 10-15 minut

ja wzięłam się na sposób - i robię wywar w zaparzaczu (tym Biedronkowym) - w ten sposób mam tą herbatkę na cały dzień. Powinno się ją pić 2x dziennie. Ja chyba zacznę 3x dziennie :tak:;-)

apropo biedronkowych wyrobów - piłyście maślankę o smaku pieczonego jabłka - pyychaaaa - tylko uwaga - przeczyszcza (przynajmniej mnie) !!!

reklama
Do góry