reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

czesc dziewczynki mam wieści od Eluś 77 :
" dzisiaj w nocy 1:10 urodziłam synka SN największego chyba 4600 i 61 cm. długi czuje sie dobrze pozdrawiam"

Elus gratulacje klocuś nieziemski :-D

o jaaa!!! Eluś - Ty to dopiero zasługujesz na szacun!!! Piękna waga i długość!!! Gratulacje przeogromne!!! Buźki:***
Wracajcie do nas szybciutko!!! juz nie mogę doczekać się Twojej relacji z porodu!!!

reklama
A mnie lekarz nie zbadal w srode :-( i nie wiem co z moja szyjka....

wiesz.. ja to chyba zaluję, że mnie zbadała.. jak się dowiedziałam, że nadal jest długa i zamknięta - to mi się ryczeć chciało!!! żadnych objawów nadchodzącego porodu!!!nic!!! i jeszcze perspektywa pochodzenia sobie z brzusiem w czerwcu:baffled:..

no ale tak jak pisałam - postanowione (oczywiście bez wiedzy M) - w przyszłym tygodniu będę popijała olejek rycynowy, a od sob/niedz. zaczynam 4xS!!!

Ja sie agus na ta herbate z lisci malin zbieram.....
To jest takie troche glupie, bo i juz bym chciala, ale jednoczesnie sie boje ;-)

Najgorsze, ze w przyszlym tyg. mezus bedzie totalnie bez auta (najprawdopodobniej) i wtedy bede musiala dzownic do jego brata, zeby mnie zawiozl do szpitala. Juz jestem tak zla, ze chyba wezme taxi i skocze do szpitala sama.

nio dobra Dziewuszki..

muszę Was zostawić - nauka na mnie czeka.. Skoro już jadę na to zaliczenie - to wypadałoby ładnie na nim "wyjść" :)
poza tym mam spotkanie z promotorem (ojjj będę się ja Mu ostro tłumaczyła za czas spędzony z BB:sorry2::tak:)..

Wieczorkiem do Was zajrzę :happy2:

u mnie jedyny plus z tego badania to taki że dowiedziałam sie że mam rozwarcie na 1,5 cm. W sumie to niedużo ale zawsze coś:)

Ja sie agus na ta herbate z lisci malin zbieram.....
To jest takie troche glupie, bo i juz bym chciala, ale jednoczesnie sie boje ;-)

Najgorsze, ze w przyszlym tyg. mezus bedzie totalnie bez auta (najprawdopodobniej) i wtedy bede musiala dzownic do jego brata, zeby mnie zawiozl do szpitala. Juz jestem tak zla, ze chyba wezme taxi i skocze do szpitala sama.

ja już zaliczyłam poranną porcję herbatki (teraz robię sobie taki silniejszy wywar - ale ona jest tak ochydna, że aż mnie wykręca jak sobie o niej pomyślę...). Liczę na to, że może rzeczywiście wzmocni mi coś macicę, no i tą szyjkę jakoś zmiękczy:sorry2::happy2:

ja też się boję.. ale wolę już urodzić niż przechodzić...
Mój M znowu wolałby żeby to Mała zdecydowała (czyli najlepiej żeby jednak nawet po terminie się urodziła) - zaczyna panikować.. niedługo WSZYSTKO się zmieni!!!

słonko pamiętasz tą piosenke z brzyduli, która za mna łaziła- to nie była piosenka z głowy, tylko znowu przyszło mi płakać....

i teraz słucham w kółko... bo mam dobry humor! Dziś są urodzinki mojej najmłodszej siostrzyczki, czyli ide na małą imprezke:cool2:

ale niestety jutro jest ten straszny i paskudny dzień... (nie domagam się życzeń) bo jutro są moje...:growl:

nie lubie urodzin...

reklama
Do góry