reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

slonkoonline- slicznie wyglada łożeczko dla Julci, na zdjeciu ta posciel wyglada na ecru! a co sie czepiasz kochana wszytsko razem komponuje sie slicznie ;-)

reklama
ankzoc czepiam sie, bo szlo baaaaaaaaaaaaardzo dlugo! Bo kontaktu z gosciem zero! No i miala byc zolta, a jest poprostu ecri.
A tak poza tym jestem zadowolona :-D
Troche mnie denerwuje baldachim, ktory jak widzicie jest ecri, ale mis na boku jest zwyczajnie zolty, jak slonce. Zaraz zrobie foto i pokaze Wam. To np. juz jest bardzo niepasujace do reszty.

hellooo Mamuśki :)))

i od razu zacznę od życzeń :-)

barmanko - no moje gratulacje!!! siła naszych kciuków za Ciebie i Marcelka przyniosła jak widać super rezultaty!!!
Kochana - Wszystkiego najlepszego dla Waszej Trójeczki!!!
Wracajcie do nas szybciutko!!!

iwona - cudowne masz dzieciątka!!! córunia to chyba ksero Ciebie?:-D
dziękujemy za info!!!

slonkoonline- nie czepiaja sie, ladnie jest i koniec :angry: a i oscar dla mnie- zgadlam jaki to kolor :-D, a zolty mis pasuje do ecru, a pozatym malenstwo musi miec wesolo w lozeczku ;-)

ajjj slonko - a mi się podoba i pościel i baldachim :tak::-D(aczkolwiek jestem anty co do baldachimów - no ale kolorek jest świetny! i rozjaśnia to łóżeczko - a przecież o to w sumie chodzi, skoro masz jaśniutkie mebelki w pokoiku):-D
no i zastanawiam się nad tą Twoją propozycją w sprawie kosmetyczki, hehe :-D;-)- niestety wczoraj nie udało mi się zakupić wszystkiego tego co chciałam:dry:

Nie.... No ja ogolnie jestem zadowolona. Tylko troche przekrecaja z tym kolorem....
W calosci wszystko jest OK, bo i do ochraniacza z malenstwem pasuje, a na tym mi zalezalo.

O tak wyglada ten baldachim....

No i OSCAR for You ankzoc :-)

Załączniki

• oscar-statue.jpg
    oscar-statue.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 23
  • P150509_09.16[02].jpg
    P150509_09.16[02].jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 36
Witam was z rana oczywiscie nadal 2w1. Gratuluje kolejnym mamusiom . Wiedzialam ze barmanka juz urodzi :) Duze te swoje szczescie urodzila. Słonko posciel fajna. JA tez zamawialam przez neta i na zdjeciu byla żółta a przyszla ekri. Tez fajna ale wolałam ciemniejsza. Trzeba zawsze brac poprawki na zdjecia niestety. Ja zaraz sniadanie i wypijam ten olejek rycynowy. Tylko sie jeszcze zastanawiam jak go wypic. Czy odrazu z łyżeczki czy z jakims sokiem?

patusia ktos pisal, ze sokiem do sniadania mozna.
Z ta poprawka na kolor zgodze sie, ze trzeba brac. Wiadomo, ze zdjecie to nie to. Tylko kurde zolty a ecri, to jednak jest roznica!

reklama
wiecie co przeczytalam ten artykuł i normalnie mam trakiego newrwa ze szok, widac ze faceci bezmyslni rzadza tym panstwem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Finanse - WP.PL
i to ma byc ta polityka prorodzinna pomagajaca mlodym mamom :confused::confused:

Do góry