reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Wow Imagination już urodziła :-) Super, gratuluję !!!!!!!!

Tikanisku a czemu masz mieć cesarkę?
Chcesz cesarkę czy masz takie wskazanie lekarskie np z powodu wady wzroku ?
Fajnie-urodzisz w maju.
Ja jestem z 20 maja-też bym chciała dzidzię z 21.05 :-)

reklama
confi- slonce wspolczuje ci naprawde, moze kup sobie ten olejek i wypij jedna lyzeczke, zobacz jak ekspresowo podzialalo na sheeppy a ona jeszcze jest przed terminem. Mysle, ze twoje nastawienie tez ma jakis wplyw, takze rozluznij sie kochaniutka lyknij olejku i czekaj! A co do hustawki to ja ja mam w domku i faktycznie jest duza, i gdzyby nie to ze mala ma swoj pokoik to tez bym jej nie kupila
całe szczęście moja mama ma dom...i duuużo miejsca...moze faktycznie u babci bedzie lepiej z huśtaweczką ;-)

a moze faktycznie masz racje...moze psuję wszystko swoim pesymistycznym nastawieniem, ale wiesz jak to jest ...wszystkie dookoła rodza i już tula swoje skarby a ja czekam....a jeszcze rodzina dobija mnie telefonami....5-6 razy dziennie musze odpowiadać ,ze nic się nie dzieje to mnie frustruje..

slonkoonline- najlepiej podejdz do apteki, ja mam w domu stoperan ale nie mozna go brac,km wiec moze podpytaj o wegiel i kup gorzka czekolade i zjedz tez pomaga

Wiecie jeszcze wrocilam na chwilke.... Moje pytanie na srodek przeciwbiegunkowy utknelo bez odpowiedzi.
Pomozecie cos?
Juz mam dosc bolu brzucha. Nie dosc, ze mnie w nocy budzi okropny bol, to jeszcze w dzien tak mnie wszystko boli, ze juz glupieje, czy to skurcze, czy jelita?!

POMOCY! Co ja moge wziasc na biegunke?
Slonko weź stary sprawdzony sposób...węgiel aktywowany albo gorzką czekoladę

No to napewno macie racje, bo ja tez o tym juz myslalam. Bede jechac do tych sklepow z dzieciecymi art. to zachacze apteke po wegiel, a spozywczaka po czekolade.

Dziekuje i znikam!

Confi do gory glowa! Nie zamartwiaj sie.
Ja gdzies przeczytalam, ze jakas desperatka zaparzyla sobie herbatke z lisci malin, ALE z calej paczki zrobila mocny napar i drugiego dnia urodzila juz. W zasadzie nie ma co sie stresowac... Ja wychodze z zalozenia, ze jak bedzie chcialo to wyjdzie samo :-D

confi- kochana doskonale rozumiem twoja frustracje uwierz mi, w sw wielkanocne skurcze i az do dzis rozwarcie 3-4 cm, na kazdej wizycie slysze ze to juz pani sie rozpakowac moze a tu nic, wszyscy do mnie wydzwaniaja ciagle pytaja, wiesz powiem ci ze wieczorami to juz wyzywam tak ze szkoda slow, mam juz naprawde dosc, jutro mam wizyte i pewnie znowu mnie dobije jakas wiadomoscia

hej confi
Moja kuzynka urodzila 2 tygodnie po terminie SN a maluszek tylko 3100 mial wiec kruszynka pewnie czekala az troche podrosnie:)
lekarze wyznaczyli taki termin a ona wiedziala kiedy zaszla w ciaze i sie z nimi nie zgadzala wiec cierpliwie czekala:)i wszystko ok
mysle ze dziedzi same wiedza najlepiej kiedy wyjsc.....wiec czekam cierpliwie na moja kruszynke!!!do 20maja
ale herbatke z malin od dzis zaczne pic ...male ilosci bo to ponoc wzmacnia macice....zobaczymy
Trzymaj sie dzielnie trzymam kciukasy!!!!!!buziakasy!!!!

reklama
Witam!!!

moniqsan - gratulacje!!! Dzidzia śliczna i przesłodka

sheeppy, Imagination- Wielkie GRATULCJE!!!
Fajnie że macie to już za sobą

Do góry