reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

aga_k_m A na mnie gin wczoraj patrzyl chyba z mysla "Jak to mozliwe, ze jej brzuch tak popekal" :-D Strasznie sie gapil na rozstepy i swinsko ponaciskal przed USG. Znaczy ja wiem, ze on moze i wie gdzie i jak naciskac.... Tylko to tak strasznie wygladalo....

reklama
kurcze slonko - nie widzę tej pozytywki.. A swoje aukcje mam już pousuwane :((

dobra zmykam do miasta :))) dzis okupuję drogerię - pare rzeczy mi się pokończyło, ehhh - poza tym muszę kupić jakaś większą kosmetyczkę (duży kufer, hehe)..

moniqsan, imagination, sheppy- jejus gratuluje kochane chyba wszytskie przed terminem ok tygodnia albo tylko imagination super:-D

moniqsan- sliczna nunia,, slodka jak czekoladka:-)

dziwczyny kurcze sama nie wiem co jest grane,, ja mam miec cesarke za 7 dni - 21 maja.. ale dzis kurcze od rana takie bardzo leciutkie bole mam na dole brzucha , coz to moze byc...?? poradzcie cos bo sie stresuje zeby tylko nie zaczelam wczesniej rodzic..

aga_k_m bylo wczesniej mowic, ja mam w domu taki wypasiony, dla kosmetyczki z czasow nauki na kosmetyczke.... Bym Ci przeslala, bylby jak znalazl :-D

Co do linku, to nie szkodzi... Moze sama cos znajde. Chociaz i tak nie bede na Allegro kupowac, a raczej w sklepie. Tak tylko popatrzec chcialam.

ankzoc u mnie wlasnie babcia(moja) i ciotki chca cos kupic. Moze jakis wlasnie bujaczek bym im podpowiedziala? Te skoczki tez mi sie podobaja, ale teraz nie bedziemy takiego kupowac.
Wogole zauwazylam, ze zaczynam miec swira na punkcie tej serii zabawek "Rainforest".
I nie wiem, czy nie walne zaraz jakiejs malpki i papugi na scianie ;-)

tikanis- imagination miala termin na 26 lub 27 maja, wiec pospieszyl sie jej tomus, no ale spory klopsik z niego :-D, za ciasno juz mu bylo, a co do pobolewania brzuszka to mnie tez tak pobolewa, juz sporo czasu tylko ze ja mam przy tym skurcze i rozwarcie, takze jesli jestes niespokojna to moze idz do lekarza niech sparwdzi twoja szyjke- czy nic sie tam nie dzieje

tikanis jesli nawet bedzie sie cos dzialo (chociaz ja to mam codziennie takie bole lekkie, juz przywyklam) to pojedziesz do szpitala wczesniej, powiesz na izbie, ze masz planowane CC, ale chyba juz sie cos dzieje i mysle, ze cie przygotuja do CC i zrobia je wczesniej.
Nie zamartwiaj sie kochana!
Mi wlasnie tak powiedzial lekarz kiedy Julka byla jeszcze glowa w gore. Pytalam wlasnie go, co jak zacznie sie wczesniej przed planowanym. Powiedzial, ze mam leciec do spzitala i krzyczec, ze ma "posladki" i CC.

slonkoonline- wiesz kochana dla mnie ta hustawka jest naprawde superowa, mozna ja ustawic w dwa kierunki bujania przod tyl, i na boki, ma super melodyjki takie uspokajajace i do tego taka karuzelke obracan z poruszajacymi sie elementami, moja kolezanka taka miala i mowi ze strasznie jej pomoglo jak mala nie chciala lezec w lozeczku tylko marudziala to ja wsadzala i mala zadowlowna sie bujala i zasypiala, wiec jesli masz mozliwosc to pewnie niech ci kupią, a te skoczki to sa fajne ale to na pozniej na 6 miesiecy dopiero, wiec moze na swieta bozonarodzeniowe, rodzinak zrobi zrzutke ;-)

reklama
slonko, ankzoc- jejus dziewczynki jestescie kochane.... naparwde usciskalabym was ze wszytskich sil gdybym tylko mogla... narazie wzielam nospe i jesli to tylko jakies tam bole to przejdzie a jesli cos wiecej to nie,, narazie wciaz jeszcze leciutko boli,, nie bede narazie panikowac,, jesli by bardziej zaczelo wtedy napewno zadzwonie do mojego gina,, narazie moze poleze i zobaczymy... oby to nie byly zadne skurcze przepowiadajace bo kurcze chce jeszcze wytrzymac te 7 dni.. jakos sie tak nastawilam psychicznie na tego 21 maja... i nie wyobrazam sobie ze zacznie dziac sie cos wczesniej...

Do góry