reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
musze sobie poczytac w senniku co oznaczaja takie sny. Jeszcze siostra mi sie snila ze urodzila i bolaly ja piersi to dala synkowi kielbasy. Ona takie malenstwo i kielbase jadl. Te sny czasem potrafia byc dziwne.

ankzoc - dziękuje za odpowiedź.
tak sobie myślę czy najlepszy jest ten od Pani Teresy, czy lepiej kupic sobie taki dłuższy - by zakrywał też górną część brzucha (pod biustem).. jak myślisz?

tsarina - masz okazje to odpocznij sobie, poleniuszkuj troche.. daj innym się sprawdzić ;-) niech się dziewczyna wykaże co umie :-D

hej
mnie sie snilo ze moja dzidzia byla straasznie malutenka mini mini i ze zasnalam w samochodzie a maz ja zostawil w aucie na 2 godziny sama masakra ....wrocilismy i niby wszystko ok tylko jakis komputerek byl odloczany jakby dzidzia elektroniczna.......dziwactwa......i caly sen sie zastanawialam a co z porodem:-D
masakra wole nie pamietac snow jak sa takie dzziwne!!!!!
buzka dla was u mnie tydzien zostal niby:tak:;-)

mnie też tydzień... wg OM termin na 20 mam, a nie na 16 jak wczesniej mi wychodziło, a wg usg na 18:confused: za blisko to od siebie... ale w przyszłym tygodniu...

co do snów, to wiem, że metna woda nie przynosi szczęścia i jest zwiastunem czegoś złego... ale wole nie wiedzieć czego... dziś chce byc optymistką, mężuś ma rozmowe w sprawie pracy.. może skończą się 24godzinne zmiany i będziemy jak "zwykłe, szare małżeństwo":confused::baffled: ale nic więcej, bo zapesze!

witajcie Dziewczynki!!!

ja miałam pobudkę o 4:00 - musiałam dopilnować M, żeby wszystko zabrał ze sobą (całe szczęście jedzie z kolegą z pracy, więc w sumie porobiłam im jeszcze jakieś kanapeczki na drogę - skoro tak mu zależy na czasie, żeby jak najszybciej być w domku/na wizycie).
O 9:13 zameldował się, że jest już na miejscu.. We dwójkę pewnie szybciutko zwymiarują te 2 kamienice - i jest szansa, ze bezpiecznie dotrze na czas..

confi - dziękuje Kochana za troskę o mojego M.. często narzekam na niego - ale nie wiem co bym zrobiła, gdyby go obok mnie nie było.. To mój taki Kochany Dzieciak!!! szaleje, jak gdzieś dalej wyjeżdża - no i przerabiam wszystkie czarne scenariusze w przeddzień wyjazdu...

barmanko - nosz.. ja już myślałam, że Ty już będziesz dziś w trakcie akcji "P" - no ale do wieczora jeszcze troszkę czasu ;-):tak:
A pas kupiłam w rozmiarze L - moja psiapsiółka (moich wymiarów, itp. Przytyła tyle samo w ciąży co ja - miała właśnie L - i to nawet w nią ciężko jej się było wbić jakieś 2 tygodnie po porodzie. Na dzień dzisiejszy jest 5 miesięcy po porodzie, ale nadal z niego korzysta). Przed ciążą miałam rozmiar M/L - zależy od ciucha i firmy..
Pas poporodowy Pani Teresa oferuje 5 rozmiarów:
obwód brzucha cm
S 80 - 90
M 91 - 100
L 101 - 110
XL 111 - 120
XXL 121 - 140

ankzoc - Kochana - napewno odezwę sie po badaniach.. ale to będzie pewnie ok. 19:00 - 20:00 :)))

barmanka79- nie mam pojecia kochana jaki bedzie lepszy, wiesz co ja na razie nie kupuje, bo sama musze zobaczyc jak po urodzeniu bede wygladac, jesli sie okaze ze wisi mi na dole brzusio a gora wyglada spoko to kupie taki tylko na brzuszek a jesli ogolnie bede wygladac bleee to kupie sobie taki dluzszy! u nas sa w aptece takie pasy, wiec narazie nie kupuje :-)

tsarina- ja wg om 25 maja a wg us na dzis!!!!

reklama
Do góry