reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
patusiaaaa85- tydzien po porodzie

barmanka79- wiesz wlasnie wyczytalam ze lepiej kupic pas regulowany na rzepy, bo ten pani teresy jest wciagany przez nogi i dziewczyny nie mogly przez biodra przecisnac po ciazy a pozatyum pozniej jak juz brzusio sie trochw wchlonal to byl im zaluzny, takze rozgladaj sie za takimi na rzepy, gdzie samemu mozna regulowac sciskanie!!!

krystyna30- kochana to nie herbatka z malin tylko z lisci malin! mozna ja stosowac tak na 2-3 tygodnie przed porodem

oki, lece gdzieś w nieznane na mojej turbo miotle! (czytaj: idę na zakupy a potem ogarnąć już i tak czyste mieszkanie, bo odwiedza mnie dziś koleżanka)

trzymajcie się brzuchatki i Wy, ex-brzuchatki!

hej
ponawiam pytanie o herbatke z malin???
kiedy mozna zaczac pic i ktora pije z was?

krystynko - ja mam tą herbatkę od chyba 3 tygodni i raz jedyny ją wypiłam..
dziś sobie zaparzę do czajniczka - tak abym z rana i wieczorem o niej nie zapomniała. Położna na SZR powiedziała żeby ją pić jakoś miesiąc przed porodem..

Justysia pare stronek wcześniej napisała, ze piła ją przez całą ciążę, ale na nią "skurczowo" nie działa.. Ale kto wie - może pomoże jej coś w trakcie porodu:confused::-)

patusiaaaa - poczytaj sobie na temat tego pasa Bobosklep.pl - sklep dla dzieci, zabawki, artykuły dla dzieci, wózki dziecięce, zabawki dla dzieci...

Ja jeszcze nie mam takiego pasa ale chyba zrobie jak ankzoc. Urodze i zobacze jaki bedzie ten moj brzuch. Moze sie okazac ze nawet nie bede potrzebowac takiego pasa (oby heh )

ehhhh - no i ja sie doczekałam zamieszania pocztowo-allegrowego!!! Kuźwa mać!!! Kupiłam sobie w kwietniu bluzeczke kopertową, tunike i taką imprezową bluzkę na ramiączkach (wszystko na czas po porodowy). Wpłata oczywiście została zaraz uiszczona.. i czekam.. czekam.. w końcu piszę.. i dowiaduję się, że paczka została nadana priorytetem 27.04!!! a ja do dzisiejszego dnia jej nie dostałam!
Oczywiście dość sporo maili mam za sobą z Panią, od której kupiłam ciuchy - no i wczoraj wysłała mi łaskawie skan nadania (dzisiaj dopiero sprawdziłam pocztę)... i co jest?? Fakt - nadanie 27.04, ale zamiast wpisać całą moją długa nazwę ulicy, Pani sobie skróciła.. i zamiast II Armii Wojska Polskiego, napisane było A.W.Polskiego (a w ten sposób powstają skróty 3 ulic w moim mieście...), wiec nic dziwnego, że paczka do mnie nie dotarła, a gościówka zwrotu nie zaliczyła...
na dodatek nie odbiera ode mnie tel! wyrzyłam się za wsze czasy w mailu... ehhhh... ciekawe co teraz zrobi.. bo ja tego ot tak nie przepuszczę..grrrr

reklama
ankzoc - ja już kupiłam ten balsamik z Pharmaceris.. Ciekawa jestem czy będzie dobry, hehe..
w sumie to ja już prawie całą aptekę wykupiłam. Powstrzymałam się przed zakupem maści na blizny (bo nie wiadomo, czy będę cięta.. cc wisi w powietrzu, ale niechętnie jest przez moją gin rozważana..) - w razie czego M dokupi ;)

Do góry