reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

:-DHelo!

Juz wrocilam... jeszcze nawet kawalek M jak milosc obejzalam. Jakies stare odcinki rano daja.

Tsarina wczoraj nie ogladalam Brzyduli, strona od ankzoc cos nie bardzo mi chce chodzic, wiec ogladam zazwyczaj rano. No i dopiero dzis wiem O CO KAMAN z tymi mroczkami! :-D
Myslalam, ze sie jajecznica udlawie.... HAHAhahahahaha.....
Wogole uwielbiam gadanie Przemko w trzeciej osobie. Ja tak swojego czasu z kolezanka jedna gadalam w pracy. Chociaz czasem, jak do niej pisze sms'y to nadal stsouje "Czy juz wstala?" "Czy przyjezdza na kawe?" Hiehie....
Kiedys jak sie "nawalilysmy" napojami energetyzujacymi to nawet mowilysmy do siebie "Niech sie wali na ryj!" albo "Niech spier...!" :-D Ja to mam nasrane we łbiem dlatego chyba tak mi Przemko przypasowal.

Confi zaczynam sie zastanawiac jak to jest z tym otoczeniem/ludzmi. Qwa nic nie maja wyczucia! Nic nie wiedza o tym co sie dzieje z kobietami w ciazy, zwlaszcza na koniec! Kiedy juz wszystko denerwuje, wszystko doprowadza do placzu! BOSZE!
Ja tez bym tak zrobila, jak bedzie chciala Was wygonic, to wszystko co zrobiliscie rozniesc w drobny mak i zostawic szrot taki jak byl!
GLUPIA KROWA!

barmanka znam ta strone... Ogolnie myslalam, ze w necie bedzie multum ogloszen, a tak naprawde jest mizernie. :no: Zadko co jest ciekawe i godne zainteresowania. Oczywiscie my szukamy wszedzie gdzie sie da.

Przypomnialam sobie, ze kupilam jednak baldachim, ale.... BEZ STELAZA :dry: GUPEK! I teraz tak sobie przypomnialam, ze u nas na miescie likwiduja sklep taki typowo dla maluchow. Skocze tam kolo poludnia, moze cos kupie ciekawego. Maja obnizki nawet do 70%

P.S. Nie wiem co sie ze mna dzieje, ale juz trzeci dzien mam rozwolnienie nieustajace! Normalnie co zjem to idzie do utylizacji.... :no: Czyzby to juz jakis zwiastun? Moze cos nieswiezego zjadlam? Kurde... Nawet nie pamietam... Wszystko sama robilam... Raczej nie powinno zaszkodzic.

reklama
jestem już po kąpieli...po wejściu na wagę znów odnotowałam spadek...1,5 kg od ostatniej wizyty u lekarza...
brzuszek zleciał ze 112 na 109:szok:

barmanka79 no jasne ze ten jej synalek darmozjad jej podpowiada, jak się nie wtrącał to nie było takich problemów. najgorsze jest to z,e jestesmy uczciwymi ludźmi, płacimy jej co miesiąc bez dyskusji, jak jest jakaś nadwyżka w prądzie czy czymkolwiek to pokrywamy bez problemu i teraz jeden raz się nam noga powinęła przez cholerny ZUS. No i co? I już źle...boszsz jak ja nie znosze jak sie mnie traktuje jak osobe nieuczciwą...jakby to była nasza zła wola...
Wczoraj jej powiedziałam ,ze gdybym miała to by było ... no przecież z pustego konta nie wybiorę no bo jak???
Nie pamięta już jak się użerała z poprzednimi lokatorami i jak dziękowałą ze my jestesmy tacy jacy jesteśmy...jak się palec prosto w dupie trzymało to było dobrze ale od siebie dac coś to nie....

grrrr nie piszę już o tym bo znów sie nakręcam...dośc się wczoraj napłakałam...

aha a gratkę znam , na razie mi się nie otwiera ale zagladam tam od czasu do czasu...moze będzie okazja by tam czegoś poszukac , ja sama nie jestem w temacie jeśłi chodzi teraz o ceny wynajmu...

Slonkoonline dokładnie tak zrobimy....no chyba ze bez dyskusji odda nam kaucję ,ale i wtedy to co jest nasze a wisi na przykłąd na ścianach jak półki czy nowy zlew w kuchni ( bo nawet to wymieniliśmy) bedzie zdemontowane..a jak się wkur**** to jeszzce ją do Skarbówki podam ,ze wynajmowała mieszkanie a nie odprowadzala podatku....
Na razie jeszcze się nie wyprowadzamy...ale martwi mnie to ze nie wiemy taj naprawde ile bedziemy mieszkać...jedna wielka niewiadoma.
Zobaczymy jak to bedzie ...

Confi Masz racje! Zapomnij o tym i wogole nie mysl o tym babsztylu obrzydliwym! Hak jej w smak! Zajmij sie soba i synkiem.

Bosze... Dobrze, ze ja sie tak wczoraj wscieklam, ze wszystko wysprzatalam, bo dzis to mam takiego lenia, ze chyba palcem nie kiwne.
Jedyne co musze, to isc do szpitala, do Dr. na kontrole. Zobaczymy co wymysli. Moze mnie zbada i okaze sie ze zrobi mi wczesniej CC.

Slonko ja dziś mam zamiar posprzatać ... w planach jest mycie podłogi...
jakaś zmęczona jestem, pójde się troszkę położyć bo nie śpię od 5...
zajrzę do was później i tak na razie jest puściutko...wszystkie rodza czy co??

Confi ja w sumie tez prawie od 5 nie spie....
Ale puki jestem na nogach to pojade do tego sklepu, pozniej moze byc juz gorzej z wywleczeniem sie z domu.

Buziaki....

Confi ty to teraz nie masz wcale 20 kg do zrzucenia tylko 15kg :-p:-p

Słonko a pędź do tego sklepu, może upolujesz coś fajnego :tak:

a u mnie cisza... :sorry2: miałam kilka mało bolesnych i krótkich skurczy i nic sie nie dzieje :baffled: :no: ech a już miałam cichą nadzieję że na niedziele wróce do domku z Marcelkiem w ramionach, a tu dupa zbita :-(

dziewczyny czy wy planujecie zakupić sobie pas poporodowy? a czym się kierować przy wyborze rozmiaru?
wczoraj pytałam Agekm o ten pas ale zapomniałam się zapytać o ten nieszczęsny rozmiar:sorry2:
ciekawa jestem waszej opinii...
czytałam kwietnióweczki, i tam dziewczyny sobie chwalą takie pasy. tylko w sumie nie wiem, czy im rzeczywiście pomagają czy tylko mają satysfakcje że coś ze sobą robią...

barmanka79- mi pani w aptece kazala kupic taki rozmair jak nosilam przed ciaza, i mowila ze nalezy smarowac cialko specjalnymi preparatami po ciazy i wtedy zwiajac sie tym pasem!

a ja zwariuje... moja szawgierka w poniedziałek rzuciła prace, dziś siedzi 3 dzień w domu i niby tam szuka, niby nie wiem co robi, ale ważne, że jakby przyszło co do czego, to nie jestem sama w domu. My też wynajmujemy mieszkanie, ale szwagierka chodzi z synem właściciela, więc za bardzo nie ma nam jak chłop numerów wyciąć... tylko się boję, bo jak znów wpadnie do nas i oświadczy, że dziś jest 20 a do 21 jest termin płacenia, a przyszedł rachunek na 600 zł i trzeba już płacić, a on go miał w domu przez ostatnie dwa tyg to się juz wkurze! bo raz już nas tak urządził... dupek!

ale do rzeczy, otóz zwariowac idzie, bo to ja zawszew domu rządziłam i ja gotowałam i sie domem zajmowałam, a teraz mam konkurencje, która mi w kompetencje wchodzi! A gdzie kucharek 6, alby przynajmniej my 2.. to już lipa...

Witam z rana. Ale mialam noc okropna:(. Nie dość ze sie budzilam co chwile to jeszcze mi sie jakies szpitale snily:( i male dzieci. Pewnie przez ta wczorajsza wizyte. Confi przykro mi ze masz takie problemy z tym mieszkaniem. Kobieta sie wyzbyla chyba wszelkich uczuc i zapomnila ze ty w ciazy. Moze liczy ze wyciagnie od was wiecej kasy za ten czynsz i temu powiedziala ze chce sprzedac bo wie ze z malym dzieckiem to tak ciezko sie przeprowadzac i bedzie wam zalezec na tym mieszkaniu. słonko co do auta to sie z toba zgadzam ze nie pownno sie kupowac cos na chama tylko dobrze rozpatrzyc decyzje i szukac przedewszystkim. My szukalismy 4 miesiace auta a ogladalismy chyba ze 100 ;/

reklama
patusiaaaa ja Cie rozumiem, mnie sie dziś sniło, ze poszłam do szpitala rodzić ale miałam takie straszne babciowate majtki i nie chcieli mnie przyjąć, bo położne nie będą chciały porodu mojego odebrać, jak się dowiedzą w czym do szpitala przyszłam!

a potem sniła mi się jakas powódź w budynku i dużo mętnej wody... i musiałam sie szybko obudzić i iść do wc... horror

Do góry