reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witam

trzecia..............

Ja dziś po nieprzespanej nocy:no:tak mi się strasznie brzuch stawiał, że do 3,30nie mogłam usnąć. Wkońcu udało mi sie zasnąć a jak M wychodził do pracy to mnie zbudził, zębym drzwi zamkneła, bo on klucze zostawił w biurze:angry:cholera i tyle człowieku pospałeś.
Nie udzielałam sie wczoraj na forum, bo jakoś niespecjalnie sie czyłam. Ciśnienie skakało jak oszalałe raz 120-90 potem 140-100:baffled:bede mierzyła dziś, jak znów bedzie tak skakać to zadzwonie do gina.

tsarina-jakie ty masz cisnienie???? bo ja nie wiem za bardzo czy moje jest jeszcze w normie czy juz nie

czwarta zameldowała się!!!

a ja dziś nie będę narzekała - nocka super!!! a o 5:00 nawet pranie zrobiłam - bo wczoraj przyszła paczucha (pościel do wózeczka, ochraniacze i pokrowiec na przewijak) - a wiadomo - nowe śmierdzi :))))

reklama
Witajcie i ja sie melduje w dwupaku zostaly mi trzy dni do terminu ale oczywiscie zadnych objawow:no::no::no:nadcodzacegoo porodu.Tylko brzuszek sie stawia ale to juz standard:sorry2:
GRATULACJE DLA NOWYCH MAMUS !!!!!!!!!

Do góry