reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
a pfff teraz to sie cmoknijcie ..musze odstapic kompa :-p
bede jutro ...
o jaki foszek się zrobił z naszej Confi :-p :-p

agakm - nooo te nasze pupy to ostatnio trochę biedne są ;-) hihihi ale trzeba korzystać póki się da, potem post tak jak mówisz.
a propos - na sobotę poród planujesz? że zastrzegasz sobie że od soboty post? ;-):-D
a pierogi też mam w zamrażalce (z kapustą i grzybami) i jeszcze paczka bigosu - tak w razie czego ;-)

paula7 - cudne te filmiki, tylko pozazdrościć zdrowiutkich i ślicznych dzieciaczków. A synek widać że dumny starszy braciszek:-)

o jaki foszek się zrobił z naszej Confi :-p :-p

agakm - nooo te nasze pupy to ostatnio trochę biedne są ;-) hihihi ale trzeba korzystać póki się da, potem post tak jak mówisz.
a propos - na sobotę poród planujesz? że zastrzegasz sobie że od soboty post? ;-):-D

nie Kochana - nie planuję w sobotę żadnego porodu - za tydz. mam kolo na studiach i mam w planach być na nim, hehe..
Ale wiesz co - mam schizy co do lewatywy.. że np. nie zdążą mi jej zrobić:baffled: a to będzie dla mnie fuul dyskomfort :baffled: :zawstydzona/y:..
więc wolę przejść na jogurty przed finiszem, co by się dodatkowo nie stresować:happy2:

paula - dokładnie - filmiki ściskają i serducho i gardło ..i ... (nie powiem/napiszę co jeszcze z zazdrości, że masz takie cudne dzieciaczki. Synuś - chyba cały Tata?)

Barmanaka79 oj to moze skozystam z tej kompieli cieplej zobaczymy jutro napisze czy przeszlo czy nie ... no to pewnie jak cos to niebedzie mnie pare dni hehe oj bylo by juz po i nasza kruszyna wkoncu z nami :-D

To widzę już kolejne mamusie są w kolejce... Malinka 009, Anulinka, Czarna_mala21...
W końcu jest nas - majówek ponad 60, więc co dzień powinny przynajmniej po dwie rodzić - eh..to tak z matematycznego punktu widzenia :-D
Ja nie będę obstawiać, która pierwsza bo nie mam zielonego pojęcia.. Już nie raz było tak, że skurcze były, czop odszedł a tu nic..a innym razem na nic się nie zapowiadało a tu nagle dzidzia jest na świecie :tak: z tego wszystkiego sama już nie będę wiedzieć kiedy jechać do szpitala.. :confused:
Aczkolwiek trzymam za Was kciuki :-)

reklama
Malinka009 to się coś odzywała od wczoraj wieczorem ?
Coś mi się to podejrzane wydaje ... :tak:
Pewnie za 2 dni odezwie się na forum z maleństwem przy sobie ;-)

Do góry