reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

ja to czuje sie tak jakby ktoś ze mnie powietrze wypompował:confused:nic mi sie nie chce. Ja tez mam jeszcze do prania pościel dla dzidzi, pewnie tez sie za nia dzis wezmę.
Musze też zapisać sie do fryzjera, tak sie zastanawiałam czy robic teraz czy po porodzie ale chyba po nie bedzie czasu na 3godz. wyskoczyć

reklama
ja bede sprzatac podworko:crazy::crazy: w miedzyczasie jakis objadek zrobie i pranko nasze bo dzidzi juz dawno wszystko gotowe.

eluś - staraj się nie leżeć jednak za długo.. co byś miała siłę później urodzić!
po troszeczkę sobie pochodź po domku, spocznij na krzesełku.. staraj się nie przemęczać, ale znowu też staraj sięnie kłaść..

ja musze tez troche mieszkanie ogarnąć, bo mam maly bałagan, ale tak mi sie nie chce!!!!!!!!!!!!!!nie wiem co sie ze mną dzieje:shocked2:
eluś-to jak juz tak kregosłup boli to pewnie ten wielki dzien tuż, tuż.

dziewczynki, ile i jakie (o pojemność pytam) macie butelki dla dzieci? no wiem, że jak sie cyckiem karmi to nie dokarmia i nie dopaja dziecko, bo mleko wystarczy, ale przy ściąganiu pokarmu to się butelki przydadzą. Ja mam jedną 125ml i nie wiem, czy mam coś dokupić czy potem?

aga to Twoi sąsiedzi muszą Cie kochać za takie poranne pranie...

Kochana - ja mieszkam z rodzicami w domu, który ma ponad 200m2 - a w domu ogólnie mieszka 6 osób (no i mamy 3 łazienki) .. Nikt się nie skarżył.. a mama nawet zdziwiona była jak zobaczyła, że pranie rozwieszam na sznurku przed domem;-):-D

aga-k-m nie nie moja droga lezenie nie wchodzi w gre;-)musze byc aktywna hm ...moze szybciej pojdzie......
aneteczka ja juz polowicznie mam fryzurke bo pasemka zrobione tylko jeszcze bym je ciut wycieniowala ale ja mam bratowa fryzjerke i zamowie sobie dzisiaj wizyte w domu:tak:, radze i Tobie tego fryzjera zrobic przed:-)

dziewczynki, ile i jakie (o pojemność pytam) macie butelki dla dzieci? no wiem, że jak sie cyckiem karmi to nie dokarmia i nie dopaja dziecko, bo mleko wystarczy, ale przy ściąganiu pokarmu to się butelki przydadzą. Ja mam jedną 125ml i nie wiem, czy mam coś dokupić czy potem?

ja mam 3 butelki z TT - 2 x 250 ml, 1x125 ml

Ja mam dwie 260 ml. Tych małych nie kupywałam, ale jakby co to M poleci po taką:tak:

reklama
Do góry