reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Marzena80 - Gratulacje!!!
iwee - podwójne gratulacje!!!
Pomnik- Gratulacje!!!

Ale super dzień dziś mamy:-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnio jak widać wiadomości lecą ciurkiem jednego dnia :-) że co wejdę na forum to kolejna majówka rozpakowana :-D

Pomnik - również ode mnie Gratulacje!!!

Ostatnia edycja:
ale do cieplej wody boje sie wchodzic bo podobno moze tez przyspieszyc skorcze.jestem pierworodka i troszke zabardzo przezywam ;-)
no to tym bardziej powinnaś zażyć ciepłej kąpieli ;-) :-)
przynajmniej będziesz wiedziała że to JUŻ, no i przyśpieszysz co nie co :tak:
ja wychodzę że lepiej mieć to już za sobą, niż siedzieć i myśleć: to już to czy jeszcze nie? :-p też jestem pierworódka :cool2:

kurde porzygam się zaraz, ale mi nie dobrze :-( :-(
za mocno skakałam na piłce do tych piosenek :baffled: a na kolacje gotuje fasolke szparagowa.... ciekawe czy zjem przez ten ściśnięty żołądek :sorry2:

Pomnik - ja również pędzę z życzeniami i gratulacjami!!! Nie mogę się doczekać fotek i opisu z porodu :)))

Dziewczyny, a u mnie tak - bylam u gina, mam rozwarcie 2cm i skurcze co 15min (tak bylo wczoraj). Pojechalam na ktg do szpitala, skurcze zniknely, kazali przyjsc za 3h. przez 3h skurcze co 12-15 min, ale po przyjezdzie do szpitala znow zniknely. Rozwarcie wciaz ok 2-3cm wiec wypuscili do domu. Dzis rano odszedl mi czop pozniej mialam kilka skurczy bolesnych i mniej bolesnych a teraz od poludnia cisza. Mala sie rusza ale skurczy nie mam. Jak myslicie kiedy to sie rozkreci? Bo mam malego stresa.

barmanka - widzę, że Ty masz podobnie urozmaicone menu jak ja ;-) jak nie coś z kapustą, to z fasolą no i pączki na zawołanie.. U mnie dochodzą jeszcze ruskie - mama klepie je na hasło, hehe (no ale dzięki mnie reszta rodziny przede wszystkim korzysta:-D;-))

chyba powoli będziemy musiały przystopować - bo niedługo nas rozsadzi, hihi..
Ja jutro po raz ostatni robię sobie danie z kapustką (młodą - zasmażaną).. Od soboty - post!

pomnik - gratulacje.... sciskam goraco...szybkiego powrotu do zdrowia,,,

dziekuje slicznie dziewczyny ze wam sie podobalo...

confi - doczekasz doczekasz... spokojnie... powodzenia...

reklama
Dziewczyny, a u mnie tak - bylam u gina, mam rozwarcie 2cm i skurcze co 15min (tak bylo wczoraj). Pojechalam na ktg do szpitala, skurcze zniknely, kazali przyjsc za 3h. przez 3h skurcze co 12-15 min, ale po przyjezdzie do szpitala znow zniknely. Rozwarcie wciaz ok 2-3cm wiec wypuscili do domu. Dzis rano odszedl mi czop pozniej mialam kilka skurczy bolesnych i mniej bolesnych a teraz od poludnia cisza. Mala sie rusza ale skurczy nie mam. Jak myslicie kiedy to sie rozkreci? Bo mam malego stresa.

anulinka - mam nadzieję, że to będzie dziś/jutro :)) w każdym bądź razie - trzymam za to kciuki :-D

Do góry