reklama
slonkoonline
Mama Juleczki
Aguś będziem twarde....
Ja tez wlasnie mialam pisac, ze ide... Musze ugotowac ziemniorki i moze poprasuje.
Jeszcze raz dzieks za pomoc!
Milego dzionka!
Ja tez wlasnie mialam pisac, ze ide... Musze ugotowac ziemniorki i moze poprasuje.
Jeszcze raz dzieks za pomoc!
Milego dzionka!
tsarina
MamaPower!
założyły sobie komis z komórkami, zamiast sie porodem stresować... co za kobity!! I tak trzymać,... tyle rzeczy do zrobienia zanim się dzieci pojawią! to ja lece obiad robić, dzis wydziwiana zupa bo nie mam weny
slonkoonline
Mama Juleczki
moniqsan nie kracz,....! Ja dzis rano to naprawde mialam taka srake, ze normalnie nie wiedzialam jak sie nazywam!
Kurna tak sie zmobilizowalam, ze zaraz i z promotorem sie dogadalam i tel. znalazlam.... Ja piernicze. Apteke po ostatnie pierdoly odwiedzilam.
Moge rodzic, nawet jutro w Rzeszowie, jak pojedziemy ogladac auto ;-)
Kurna tak sie zmobilizowalam, ze zaraz i z promotorem sie dogadalam i tel. znalazlam.... Ja piernicze. Apteke po ostatnie pierdoly odwiedzilam.
Moge rodzic, nawet jutro w Rzeszowie, jak pojedziemy ogladac auto ;-)
a wiesz ,że ja bym już chciała...Co tak cicho???
Nic się nie dzieje, żadna nie rodzi ...
Czyżby cisza przed burzą ?
kurde męcze się tym czekaniem, Wy tez tak macie?
Mnie się dłuży a poza tym troche sie martwię bo moja gin oznajmiła,ze stare łożysko już mam a chyba jak się ma 3 stopień to i dzidziuś mniej składników odżywczych pobiera no nie? I przepływy sa słabsze...
slonkoonline
Mama Juleczki
Ja na bierzaco ogladam forum. Jak nie mam nic ciekawego do powiedzenia w temacie, to sie nie odzywam.
Wogole powinnam zaczac jakas akcje odwykowa dla forum bo otworze oczy kompa wlaczam i co.... i na forum. Czasem ew. brzydule obejze.
Wogole powinnam zaczac jakas akcje odwykowa dla forum bo otworze oczy kompa wlaczam i co.... i na forum. Czasem ew. brzydule obejze.
hahahaha wybacz Słonko, ale oplułam monitor ... moze dla Ciebie nie było to przyjemne ale tak to fajnie napisałaśmoniqsan nie kracz,....! Ja dzis rano to naprawde mialam taka srake, ze normalnie nie wiedzialam jak sie nazywam!
;-)
reklama
hej i ja jestem po dzisiejsze wizycie miałam takiego nerwa, że połozyłam się spac! maz dziś ma wolne, ale siedzi na działce i robia płotek, wiec ja gnije sama i sie pograzam :---(, chcial zebym przyszla, ale ja juz mam dosc rozmow o ciazy porodzie i samopoczuciu, bo czuje sie do bani :-(- ale wam namarudziłam