reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Tylko wiesz... . problem jest tu, ze oni tak naprawde nie maja jakis rewelacyjnych ofert dla stalych abonentow! Najlepsze sa wtedy oferty jak podnosisz sobie abonament. ;-) Jak nie zmieniasz to juz dodatkowa kasa leci w gore. No zobaczymy... Mysle sobie, ze chyba wezme dzis tego LG. Jest wart 1zl ;-) Hiehie.... No i wypytalam kolege speca od tel. powiedzial, ze jest OK.
Bo np. ten SE C905 jest juz przekombinowany... Jest fajna zabawka, ale do czasu pdoobno.

skoro Tobie odpowiada - to ok :)) ja akurat na LG w ogóle się nie znam (poza TV ;-)). Moimi telefonami były: nokia, SE (3 różne aparaty) i motorolla (która jest nie do zajechania! ma już swoje lata i powiem szczerze, że jeszcze z niej korzystam, jak coś siedzieje z innymi aparatami)

reklama
dasz radę :)) jakby coś - zamienisz się z mężem, bądź go sprzedasz (jak ja samsunga F300 - swoją drogą strasznie przereklamowany był) :))

Etui w tym wypadku bedzie przymusowo kupione! Ma bardzo dobry aparat ten tel. a ja lubie robic zdjecia.... Narazie znow tez nie mamy aparatu, bo nasz szwankuje i trzeba go oddac do serwisu.
Kurde... ale mam problem teraz.... A rano prawie plakalam, ze rodze a nikogo nie ma w domu :-D Hiehie....

Wiesz aga moj maz wogole to chcialby jeszcze bardziej bajeranckiego tela. Caly czas mnie namawia. Ze kasy dolozy i bedzie za to tez troche korzystal z niego..... Cwaniaczek. No, ale nie ma co sie oszukiwac. Im bardziej bajerancki tel. tym szybciej bedzie sie psul ;-)

Patrzylam teraz ta Nokie N95 ile by mnie kosztowala, to juz z najwiekszym upustem jaki moge miec wychodzi 1749zl. i to i tak juz jest przywilej..... KURDE!

Wiesz aga moj maz wogole to chcialby jeszcze bardziej bajeranckiego tela. Caly czas mnie namawia. Ze kasy dolozy i bedzie za to tez troche korzystal z niego..... Cwaniaczek. No, ale nie ma co sie oszukiwac. Im bardziej bajerancki tel. tym szybciej bedzie sie psul ;-)

to tak jak mój. Ja mam średni abonament w Plusie - i oba numery (mój i M) są na mnie. Wiadomo - do takiego abonamentu oferują dość fajne telefoniki, więc M stwierdził, że weźmiemy dwa najlepsze, które On zaraz sprzeda i kupi sobie jeden jeszcze lepsiejszy!!! hehe - to dopiero cwaniak!!!

Patrzylam teraz ta Nokie N95 ile by mnie kosztowala, to juz z najwiekszym upustem jaki moge miec wychodzi 1749zl. i to i tak juz jest przywilej..... KURDE!

o Matko!!! ale powiedz mi co to za oferta?? przecież ten telefonik wchodził do salonów w tamtym roku!!! wiec powinien być sporo tańszy :dry::confused:...

no tak - dokładnie to ten telefonik. Mi się podoba w piaskowym kolorze (jedyny babski detal w tel ;) ). Ale ceny są kosmiczne!!! Aż sprawdzę ten tel. w Plusie.. hmmm

dobra - zmykam na jakiś czas :)) pora kawkę zrobić :))

reklama
Do góry