reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy majowe 2009

Tylko wiesz... . problem jest tu, ze oni tak naprawde nie maja jakis rewelacyjnych ofert dla stalych abonentow! Najlepsze sa wtedy oferty jak podnosisz sobie abonament. ;-) Jak nie zmieniasz to juz dodatkowa kasa leci w gore. No zobaczymy... Mysle sobie, ze chyba wezme dzis tego LG. Jest wart 1zl ;-) Hiehie.... No i wypytalam kolege speca od tel. powiedzial, ze jest OK.
Bo np. ten SE C905 jest juz przekombinowany... Jest fajna zabawka, ale do czasu pdoobno.

skoro Tobie odpowiada - to ok :)) ja akurat na LG w ogóle się nie znam (poza TV ;-)). Moimi telefonami były: nokia, SE (3 różne aparaty) i motorolla (która jest nie do zajechania! ma już swoje lata i powiem szczerze, że jeszcze z niej korzystam, jak coś siedzieje z innymi aparatami)

reklama
dasz radę :)) jakby coś - zamienisz się z mężem, bądź go sprzedasz (jak ja samsunga F300 - swoją drogą strasznie przereklamowany był) :))

Etui w tym wypadku bedzie przymusowo kupione! Ma bardzo dobry aparat ten tel. a ja lubie robic zdjecia.... Narazie znow tez nie mamy aparatu, bo nasz szwankuje i trzeba go oddac do serwisu.
Kurde... ale mam problem teraz.... A rano prawie plakalam, ze rodze a nikogo nie ma w domu :-D Hiehie....

Wiesz aga moj maz wogole to chcialby jeszcze bardziej bajeranckiego tela. Caly czas mnie namawia. Ze kasy dolozy i bedzie za to tez troche korzystal z niego..... Cwaniaczek. No, ale nie ma co sie oszukiwac. Im bardziej bajerancki tel. tym szybciej bedzie sie psul ;-)

Patrzylam teraz ta Nokie N95 ile by mnie kosztowala, to juz z najwiekszym upustem jaki moge miec wychodzi 1749zl. i to i tak juz jest przywilej..... KURDE!

Wiesz aga moj maz wogole to chcialby jeszcze bardziej bajeranckiego tela. Caly czas mnie namawia. Ze kasy dolozy i bedzie za to tez troche korzystal z niego..... Cwaniaczek. No, ale nie ma co sie oszukiwac. Im bardziej bajerancki tel. tym szybciej bedzie sie psul ;-)

to tak jak mój. Ja mam średni abonament w Plusie - i oba numery (mój i M) są na mnie. Wiadomo - do takiego abonamentu oferują dość fajne telefoniki, więc M stwierdził, że weźmiemy dwa najlepsze, które On zaraz sprzeda i kupi sobie jeden jeszcze lepsiejszy!!! hehe - to dopiero cwaniak!!!

Patrzylam teraz ta Nokie N95 ile by mnie kosztowala, to juz z najwiekszym upustem jaki moge miec wychodzi 1749zl. i to i tak juz jest przywilej..... KURDE!

o Matko!!! ale powiedz mi co to za oferta?? przecież ten telefonik wchodził do salonów w tamtym roku!!! wiec powinien być sporo tańszy :dry::confused:...

no tak - dokładnie to ten telefonik. Mi się podoba w piaskowym kolorze (jedyny babski detal w tel ;) ). Ale ceny są kosmiczne!!! Aż sprawdzę ten tel. w Plusie.. hmmm

dobra - zmykam na jakiś czas :)) pora kawkę zrobić :))

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry