reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Ja tez chyba mykne za chwile. Po dzisiejszej porannej panice, wole poprasowac co mam na suszarce. Nim jeszcze jest tego malo ;-) Bo pozniej jakby co to nie bedzie komu.

aga ja tez zobacze ile kosztowac bedzie dla nowego klienta w plusie ten tel.

reklama
a patrzyłaś w komisie albo na allegro na ten telefonik? ja w zyciu bym nie dała tyle kasy za fona!!! toż to za wózek zapłaciłyśmy mniej (nie mówiąc już o tym, że dodatkowo dokupowałam parę rzeczy do niego)!!!

a co do Plusa - zachęcam :)) mam porównanie będąc długoletnią klientką Orange, a dwuletnią Plusa :))) powiem jedno - bez porównania!!! jestem mega z niego zadowolona :))

Dlatego wlasnie chce tego LG wziasc. Poprostu jest za 1 zeta no i w miare mozliwosci wypasiony. Nie bardzo mam teraz kase, zeby zaplacic za telefon tyle. Juz nawet tak myslalam, ze max co moge dac to 250zl. No, ale to tylko mozna za tyle przedluzajac umowe. W komisie to jakis kiepski bedzie za tyle.....

hmmm, no u mnie to wygląda tak:

przy moim abonamencie 75 zł, i przy taryfach syberyjskich (bo chyba je bedziemy rozważać) - ten tel. wychodzi za 549 zł, a przy opcji "ważny telefon"- 1 zł
umowa na 24 m-ce w obu przypadkach

reklama
Wlasnie tez mi sie podoba... Wielkich roznic nie ma.
Ten jest tylko rozsuwany. No i nie ma odtwarzacza Divix, ale kto z tego korzysta w tel?
Bajer ogolnie..... Zobaczymy co maz powie.
Dzieki aguś za oblookanie w Plusie. To tak jak i ja patrzylam. To z reguly tak jest, ze stalym abonentom daja ceny takie jak dla tych co przychodza.

Do góry