slonkoonline- wspolczuje ci takich relacji w domu, wiesz co jednak to prawda, ze najlepiej jest na swoim i ze z rodzina to tylko na zdjeciu;-)
barmanka- super sesyjka ale macie zdolnosci plastyczne :-)
slonkoonline, barmanka, aneteczka-kochane powiem wam tak moj brat jest 12 lat straszy a moja siostra 6 lat, ja jestem najmłodsza i mam z nimi świetny kontakt, i wiecie co znam rozne rodziny gdzie roznice wieku wynosza 1, 2 , 4 czy 8 lub 12 i na to nie ma reguły- jedni dogaduja sie swietnie a inni kluca i tluka jak tylko moga! Dlatego ja nie bede patrzec na roznice wieku miedzy moimi dziecmi, co ma byc to bedzie, ale na pewno wczesniej niz za 3 lata to nie bede sie starac :-)
confi- ja tez uslyszlama od mojego m! kochana mnie tak bola biodra w nocy, ze to masakra poprostu, juz coraz czesciej spie na wznak
tikanis- super brzusio
Marzeniak - ale ci dzidzius numer wywinal
aneteczka, slonkoonline- a ja po zelazie mialam zawsze problemy z wyproznieniem
slonkoonline- ja tez dzis mialam na obiad pierogi z truskawkami, smietana i cukrem pychotka
aga, slonkoonline- ja tez dostaje z firmy pieniadze, a pozniej zus zwraca pracodawcy i taka opcja jest najlepsza, bo mamy normalnie wyplaty, a ze czasami mamy rozne kwoty to wynika z ilosci dni w m-cu , najmniejsza wyplata byla za luty bo bylo 28 dni, najwieksza za 31, oni biora kazdy dzien w miesiacu czyli weekendy i swieta, za wszytsko mamy placone stad ta roznica.