reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Ja po krótkiej popołudniowej drzemce-ojjjjjjjjj tak przysneło mi sie jak leżałam na kanapie.
Teraz pewnie w nocy nie bede mogła spać!!!

:-)Paula śliczna ta Twoja dziewczynka, jej........ jaka ona malutka.....a przy Twoim M wygląda jak taka kruszynka:-)

reklama
mamamatysia, nina, hanana gratuluje! Szczęściary!

ja sie tylko melduje i lece do gin... i błagam, blagam, błagam... niech mi tylko nie powie, że mam cierpliwie czekać... bo od spacerów i schodów wyrobiłam już sobie potężne mięśnie na łydkach! Wyglądam jak za czasów l.o. jak w kosza grałam... a mój mąż powoli odmawia współpracy, bo chce się wyspać w końcu... egoista!

oki, lece, odezwe się wieczorem! dziś KTG i badanka:-)

ojojoj.. to się naczytałam:

Paula7 - strasznie mi przykro z końcowego przebiegu Twojego porodu. Cieszę się jednak bardzo, ale to bardzo, że tak to się skończyło (bo zapowiadało się tragicznie). Kochana - dużo zdróweczka Ci życzę oraz radości w wychowywaniu wspaniałej dwójeczki (Mała jest po prostu bossska - śliczności piękne!!) - resztą staraj się nie myśleć.

mamamatysia, Nina27, hanana - gratulacje Mamuśki - i wszystkiego najlepszego dla Waszych Skarbów :****
Nina27 - podziwiam Cię za wytrwałość (dobry Boże - ja poproszę o szybszy poród - byłam przecież taka grzeczna.. ;-):happy2: oczywiście żartuję - będzie co ma być - najważniejsze żeby wszystko się dobrze skończyło:happy2:)

confi - dziękujemy za wiadomości - na Ciebie zawsze można liczyć:-)

tikanis - co do wózeczka - ja wprost kocham wszystkie odcienie brązowego - ale jakoś nie na tym wózeczku (o dziwo:dry:).. Ale ogólnie jestem bardzo zadowolona z wyboru:happy2: no i mam te większe koła z przodu :-D

Ostatnia edycja:
Z CAŁEGO SERCA GRATULACJE DLA
NINY, MAMYMATYSIA I HANANA:-)

PAULA -
jeszcze raz Tobie gratuluję, śliczną masz tę swoją Kruszynkę:-). Jak dobrze, że wszystko ostatecznie w miarę dobrze się skończyło.
Fakt - nie bedziesz mogła mieć więcej dzieci, ale masz już swoją kochana parkę - a dużo jest takich kobiet, które nie mają tego szczęścia i w ogóle nie mogą mieć dzieci. Współczuję Tobie tych cierpień, mężowi też - oj, najgorsza jest bezsilność...

SLONKO,
jakby lekarz nie dał Ci tego pojemniczka z patyczkiem na wymaz, to na pewno w laboratorium mają. Ja też dostałam to w laboratorium i nawet nie musiałam za to płacić;-).
Dzwoniłam, już jest mój wynik, mąż ma odebrać. Mam nadzieję, że nic nie znaleźli - pani w laboratorium mówiła, że jak nic nie znajdą , to wynik będzie szybciej...

Dziś zaczynam 39. tydzień. Miesiąc temu myślałam, że w tym czasie będę już mieć mojego Synka przy sobie;-). Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło;-) - dzięki Wam dowiedziałam sie o konieczności zrobienia wymazu i przynajmniej zdążyłam:tak:.
Mam już codziennie coraz częstsze i silniejsze bóle, a od czasu do czasu ( na przykład wczoraj) taki przejmujący ból w pachwinach, który rozkłada się na całą nogę:baffled:. To jest okropne uczucie, bo przychodzi znienacka i nawet nie można się ruszyć - tak dosłownie paraliżuje:-(

K.M.,
ja też mam termin na 11.05. :-) i też już się niecierpliwię, ale jestem dobrej myśli:tak:.

Pozdrawiam WSZYSTKIE mamusie:-)

Malgoss- kochana bol pachwin skad ja to znam - mam tak samo od kilku dni, do tego bola mnie biodra, czasami az idzie mi bol az do kolana- masakra!!!

reklama
Hello.... Wrocilam. Kurde myslalam, ze sie posmaze na balkonie, a tu nie bardzo. Chlodniej sie zrobilo, slonce zniklo.... No nic! Pozazdroscilam kolezance, ktora spotkalam w przychodni. No taka zjarana! Wrr.... i tez jest w ciazy! Nie ladnie z jej strony, ze tak mnie drazni ;-)

Malgoss.... i co potem mozna samemu sobie ten wymaz pobrac i zaniesc? To moze byc takie zwykle labolatorium analiz, czy jakies specjalne. Bo ja watpie, ze konowal mi dzis zrobi wymaz.

Do góry