reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

oto moja gwiazdeczka!!!:-):-):-)

Załączniki

• porod 029.jpg
    porod 029.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 99
  • porod 027.jpg
    porod 027.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 96
  • porod 006.jpg
    porod 006.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 111
  • porod 018.jpg
    porod 018.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 99
  • porod 013.jpg
    porod 013.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 98
  • porod 021.jpg
    porod 021.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Widze dziewczyny ze zostal poruszony temat odwiedzin w szpitalu. Ja z góry powiedzialam ze nie chce nikogo widziec. Ufam ze moj maz sie tym zajmie a wrazie czego bede udawac ze spie :-):-):-)

Kurcze wg OM jestem 2 dni po terminie :baffled: a wg usg mam jeszcze troche czasu. Dwa dni temu mialam troche objawow a dzis zero :baffled: najbardziej martwie sie o lozysko bo mam cukrzyce i nie bardzo mi sie widzi przenoszenie ciazy ale w piatek mam wizyte to sie o wszystko gina wypytam:-)

GRATULACJE DLA KOLEJNYCH ROZPAKOWANYCH !!!!!!!!!!!!!!

Hanana - moje gratulacje !! !!

Paula - mała jest prześliczna :tak: fotka ze smokiem ubawiła mnie po pachy :-D kurde.... dopiero po tej fotce człowiek ma świadomość jakie noworodki są małe ;-) (albo smoki są wieeeelkie :sorry2:)

Witajcie Majóweczki!!!

właśnie wróciłam z labo..
póki co się przywitam - a teraz postaram się ponadrabiać to co nabazgrałyście od wczoraj, hehe.. Dajcie mi chwilkę (bądź dłuższą chwilę) ;-):-D

reklama
paula7
cudowne Maleństwo :happy2::happy2::happy2:
Niech się zdrowo chowa :tak:

U mnie zero objawów, czuję się tak samo jak 2 miesiące temu. Jutro wizyta u gina, może się czegoś dowiem, może z szyjką coś się dzieje ... :confused:

Do góry