reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

NINA27 i MAMAMATYSIA - wielkie gratulacje z okazji rozpakowania !!!!!!
Melduje sie 2w1 , niestety:zawstydzona/y:
Dzisiejsza noc bez bóli ,skurczy itp. w porównaniu do poprzedniej zaskakująco dobra, ja wyspana jakbym w ciąży nie była a to za sprawą witaminki S i gorącej kąpieli a to ponoć miało przyspieszyć.No cóż :wściekła/y:,mała ma matke gdzieś !Uparta jak ojciec !

reklama
Widze że sporo z was martwi sie o dojazd do szpitala ,nie dziwie sie - koszmar każdej rodzącej.Ja poprzednio jak byłam w ciąży powiedziałam mojemu lekarzowi że jestem sama w domu bo mąż pracuje cały dzień a ja mieszkam na zadupiu gdzie nawet dróg nie ma i karetka też ma problem więc kazał mi przyjechać do siebie jak miał dyżur no i już zostałam....:-)a on postarał sie żebym urodziła.Tak więc wyszło na to że pojechałam swoim samochodem i sama nim wróciłam już z maluchem.;-)Ale takiego anioła lekarza to tutaj nie mam i tego mi brakuje:no:.Dojdzie do tego że urodze w łazience jak moja kumpela.

Witajcie Mamusie Majowe :-)

Chciałam złożyć z serca najszczersze GRATULACJE wszystkim Mamusiom, które już trzymają swoje Serca na rączkach!!! Życzę szybkiego powrotu do formy...i dużo dużo zdrówka zarówno dla Was jak i Waszych Pociech!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja wciąż z Synkiem w jednym ciele :-p mamy się dobrze, choć mnie już wszystko boli i doskwierają skurcze...ale cierpliwie czekamy z M na Małego :-) on wie najlepiej kiedy do nas przybyć...:tak:
Pozdrawiam każdą z Was...i życzę krótkich porodów i miłych wspomnień! :-)

po wczorajszej rannej akcji z czopem i lekkim skurczem myślałam że coś się ruszy... a tu dupka zbita dziś :baffled: nic a nic :wściekła/y:

Mamamatysia, Nina27 - gratuluje!!

Magdulajtka, Kaatharina, Princesstopic, Kokoszka, Misza, Martalis, Ula_28, Velvet, Patusia, Paula, Maja, Mamatysia, Nina27, M@dz1@ - serdecznie Wam mamusie gratuluję dzieciaczków. Życzę Wam wszystkiego dobrego i samych radosnych chwil z maluszkami.

Niestety nie mam czasu na udzielanie się na forum, cały wolny czas poświęcam dzieciom. Starszemu który domaga się mojej uwagi i malutkiej Julci, z racji karmieniowych ;-)
Teraz już będziecie się rozdwajać bardzo szybko tak więc życzę Wam szybkich i bezbolesnych porodów :-)

kochane kolejna wiadomość od hanana-urodziła dziś synka o 7.15- 13 dni przed terminem jest zdrowy 10 pkt 3600 waga i dlugosc 57.
a tak sie martwiła, ze na komunię córci wyląduję w szpitalu :p

reklama
Dziekuje mamusie za tak wspaniale slowa....
Jestescie kochane... a na pytanie jak to sie moglo stac? nie wiem a oni tez chyba nie maja pojecia:wściekła/y:

mamamatysia, nina, hanana- serdecznie wam gratuluje...szybkiego powroet do zdrowka...:-)

Do góry